"Вечните богатства на България"

Безплатна доставка до Еконт офис

Книги България

Поръчайте тук

Те идват от дълбините на времето и ще отидат далеч напред в бъдещето. National Geographic представя непреходната красота и величие на вечните богатства на България


ПОРЪЧАЙ ТУК луксозното издание „Вечните богатства на България“

Не са много държавите по света, които могат да се похвалят с такива богатства – природни, исторически, културни. Въпреки своята малка територия, България притежава непреходни ценности от световна величина, които смайват със своята красота, величие и магнетизъм.

В книгата на National Geographic „Вечните богатства на България“ са представени 22 очерка с интригуващ текст и прекрасни фотографии. На повече от 300 страници ще се срещнем с уникални съкровища - мистериите на родопските светилища, златото на траките, неповторими природни забележителности, древни и вечно млади градове…

Изданието е луксозно, с твърди корици и изключително качествен печат.

Един чудесен подарък за празниците, който ни вдъхновява да се гордеем с историята, с природата и културата на нашето Отечество.

Продава се само по интернет. Не се разпространява в търговската мрежа.

Разгледайте и другите издания на National Geographic България в електронната книжарница на издателство СББ Медиа. Всички те са луксозни, пълноцветни и с много фотографии. Подходящи са за подарък:

- "Тайните общества"

- "Най-влиятелните личности от древността"

- "Историята на Иисус"

- "50-те най-влиятелни фигури от Библията"

Безплатна доставка до офис на Еконт при поръчки над 30 лв.

За повече информация: 0800 12321; 02 4016 849; eshop@sbb.bg

Издава: СББ Медиа АД, 2020

Галерия | ВЕЧНИТЕ БОГАТСТВА НА БЪЛГАРИЯ

Вижте 5 снимки

Поръчайте тук