National Geographic KIDS отново във Варна и Бургас

Събития

National Geographic KIDS отново отправи предизвикателство към всички любознателни деца по българското Черноморие, които искат да се докоснат на живо до богатото съдържание на списанието.

Галерия | National Geographic KIDS отново във Варна и Бургас

Вижте 11 снимки

Организаторите от National Geographic KIDS и партньорите на събитието Банка ДСК - основен партньор, DEICHMANN, книжарници и издателство КНИГОМАНИЯ, Panadol, Fenistil, Aquafresh, LC Wikiki, Nivea, Мултивитамини Alive, Thinke Stars, училище Френе и Щура лаборатория бяха подготвили и много награди за участниците.

Игрите и заниманията в Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ бяха обединени под мотото "Учи, забавлявайки се" и бяха свързани с образователния характер на списание National Geographic KIDS - викторината "Невероятно, но факт!", познавателни игри за витамините, за насекомите и зъбките, игри, позволяващи ни да опознаем обкръжаващата ни среда, както и полезни за ежедневието ни умения – невероятния свят на обувките ни, забавната страна на химията и за какво са касичките.

Всеки участник в игрите получи индивидуален подарък от партньорите и шанса да участва в големите дневни томболи! Списание National Geographic KIDS благодари на Община Варна и Община Бургас за съдействието и на БНР за подкрепата.

Списание National Geographic KIDS благодари на Община Варна и Община Бургас за съдействието и на БНР за подкрепата.