National Geographic Kids празнува с децата в Бургас и Стара Загора

Пулсът на времето

Турнето на National Geographic Kids вече премина през Бургас и Стара Загора! Доброто настроение ни съпътстваше през цялото време.

Щастливи сме да споделим, че всички деца показаха желание за нови знания и приключения. Имаше забавни игри, викторини, ребуси и различни изненади за всеки, впуснал се в емоцията на National Geographic Kids Tour 2021.

Времето отново беше прекрасно за раздаване на много подаръци, а заедно със слънцето, на всяко детско личице грейваше усмивка, щом получеше своя подарък. Нашите партньори допринесоха за доброто настроени на всички.

Devin

Всяко дете, преминало лабиринта на DEVIN и пчеличката Бизи, получи изворна вода Devin Mini - природна чистота, потвърдена дори от пчелите.

Книгомания

На шатрата на Книгомания пък имахме възможност да си закупим страхотни книжки със специални намаления, както винаги само и единствено на турнето на National Geographic Kids.

А1

И тъй като в А1 вярват, че най-добрият начин да се учи, е забавният начин, бяха подготвили за малчуганите няколко образователни видеоклипа с любими български ютюбъри – Слави от The Clashers и неповторимите Айде БГ. Те ни разказаха за модерните технологии като Cloud, big data и 5G. Всеки, който се включи в играта на таблетите на щанда на А1 или на своя телефон, игра за страхотни награди, сред които и iPhone 12.

Olympus

Olympus подариха на всички някои от прекрасните си нови продукти - студен чай и млекце Olympus Energy с вкус на ванилия.

Klorane

Решавахме ребуси с грижовните Klorane. Щастливите деца и техните родители получиха подарък - продукт на Klorane.

National Geographic Kids Tour 2021 изказва своите огромни благодарности към Община Бургас и Община Стара Загора за тяхната съпричастност и съдействие за провеждането на събитията!

Турнето продължава и през септември, а вие деца, бъдете нащрек за следващите два купона с National Geographic Kids във Велико Търново, на 22 септември, парк "Марно поле", и в София, на 26 септември, Южен парк.

Събитията се провеждат при стриктно спазване на актуалните противоепидемиологични мерки!


Галерия | Турнето на National Geographic Kids в Бургас и...

Вижте 30 снимки