сп. National Geographic - Февруари 2021
National Geographic KIDS - Февруари 2021
Япония назначи министър на самотата в стремежа си да намали самотата и социалната изолация сред жителите на страната. В момента Япония се бори с все по-голям брой самоубийства, съобщава Japan Times.
Кадри от @natgeo Instagram, фотографите на National Geographic споделиха снимки от всички краища на земята.
Вождът на индианското племе чероки, живеещ в Съединените щати, Чък Хоскин-младши, поиска от Jeep да спре да използва наименованието на народа му в имената на автомобилите на Jeep – Grand Cherokee и Cherokee. Това съобщи Си Ен Ен.
Тази книга е блестяща комбинация от пътепис и история, която ще промени представите ви за един отминал режим и живота след това.
Вижте как е изглеждало небето над София през 2020 г.: https://www.behance.net/gallery/111353867/Skies-of-2020
Астробиолозите са установили, че спорите на опасната черна плесен и някои бактерии могат да оцелеят при излитане на космически кораб и да пътуват до Марс.
За защита на природната среда от юли тази година в ЕС ще бъде забранена пластмасата за еднократна употреба, много пластмаси вече няма да имат право да се произвеждат.
През август 2012 г. марсоходът на НАСА „Кюриосити“ успешно се приземява на прашната повърхност на Марс след сложно преминаване през тънката атмосфера на планетата.
Вижте още статии по категории
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах