сп. National Geographic - Август 2020
National Geographic KIDS - Август 2020
Кайрите пристигат направо от северното полукълбо. Тези „морски папагали“ са готови да се изправят срещу своите съперници в битката за най-страхотна морска птица.
Голямата панда живее в гористите местности в Западен и Централен Китай.
Не бързай да опиташ този десерт – не всичко е такова, каквото изглежда на примамливата снимка.
Докато се перчел пред посетителите, дошли с колите си в сафари-парка „Уобърн“, мечокът Джорджи внезапно се приближил до едно превозно средство.
Подводният фотограф Брайън Скери обикаля света, за да снима подводни местообитания и удивителните морски животни, които се срещат там.
Знаем, че обичаш Земята и искаш да я опазиш. Предлагаме ти първо да се забавляваш с нашия личностен тест, за да откриеш кое предизвикателство най-много ти приляга.
През последните 100 години средната температура на земната повърхност се е повишила с 0,8°С, а 2017 г. беше една от най-горещите, за които има данни.
Населението на Земята денонощно произвежда... боклуци! Замърсяването може да вреди на дивата природа години наред.
Постигането на равновесие между нуждите на хората и животните ще ни помогне да спрем загубата на територии – естествен дом за толкова животински видове.
По целия свят вероятно има милиарди различни видове растения, животни, бактерии и други живи същества – засега сме документирали само около 2 милиона.
15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28
Страница 22
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах