сп. National Geographic - Юли 2020
National Geographic KIDS - Юли 2020
Най-големият радиотелескоп в света – „Тянън” („Небесно око“), разположен в южен Китай, през септември ще започне да търси сигнали от извънземни цивилизации.
На разбираем език Огнян Димов разглежда различните механизми на несъзнаваното, при които модели от миналото биват пренасяни в настоящето и определят и бъдещото развитие на дадени взаимоотношения.
Преди 66 милиона години голям астероид удря Земята и причинява масовото изчезване на динозаври. Според учените астероидът е ударил Земята с 43 200 км в час и под ъгъл близо 60 градуса.
Пустини, океани, тундри и гори – разгледайте галерията с тези вдъхновяващи снимки.
Протести в града се вихрят от миналия вторник, ден след като афроамериканцът Джордж Флойд почина в Минеаполис в резултат от полицейско насилие.
Обещаващ кандидат за ваксина срещу коронавирус премина важно препятствие, след като Moderna Therapeutics USA навлезе във втора фаза на клинични изпитания.
Всяка година на 2 юни отдаваме почит на големия поет-революционер Христо Ботев и другите герои, дали живота си за свободата на България.
Уникална изложба, разказваща геоложката и биоложка история на Ледения континент беше представена за първи път в Националния център за полярни изследвания от проф. Христо Пимпирев.
Пустини, океани, тундри и гори – разгледайте галерията с тези вдъхновяващи снимки.
Художникът, известен като Кристо беше популярен с арт инсталациите си, трансформирайки в скулптури различни забележителности.
2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Страница 9
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах