сп. National Geographic - Февруари 2020
National Geographic KIDS - Февруари 2020
Учени и здравни власти по света полагат усилия да спрат разпространението на смъртоносния вирус, появил се в китайския град Ухан през декември.
Историкът Матю Сибсън, изследовател на древните цивилизации, предполага, че Голямата пирамида в Гиза е била построена като гигантска водна помпа, а не гробница, съобщава The Daily Star.
Всяка година на 2 февруари се отбелязва Световният ден на влажните зони.
Повече от 1500 двойки ще сключат брак в Москва на три февруарски дати, повечето от заявленията са подадени за 20 февруари, казаха за РИА Новости в пресслужбата на московските служби за бракосъчетания.
The Ranch Treatment Centers определя пристрастеността към любовта като отчаяната нужда да намерим кого да обичаме, водени от ирационалния страх да останем сами или да бъдем отхвърлени.
На 29 януари се отбелязва Световният ден на загадката. Ето няколко главобъсканици, над които да помислите.
През последните 30 години все по-често започнаха да се появяват огнища на различни вируси. Епидемии от инфекциозни заболявания, подобни на тези, предизвикани от новия китайски коронавирус, започнаха да стават нещо обичайно. Защо?
Пътниците на полет от Сингапур към китайския метрополис Ханджоу в момента се намират под карантина в хотел в града, който се намира на около 700 км източно от Ухан.
9-тото издание на състезанието набира средства за възстановяване инфраструктурата на изпепеленото Драгоманско блато
Китайци настояват да се сложи край на пазарите с животни, докато разпространението на коронавируса се разраства.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 8
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах