сп. National Geographic - Юли 2020
National Geographic KIDS - Юли 2020
Палеонтолози откриха в Аржентина нов вид динозавър, при който краката приличали повече на крила, съобщи новинарският портал Infobae.
Немски хотел на Северно море разпали гореща онлайн дискусия: управата на хотела обяви, че гости, които натежават на кантара не са добре дошли.
„За какво се карате най-често?“ Този въпрос бил зададен на 4000 обвързани човека.
Турски микроскулптор измайстори миниатюрна керамична шахматна дъска с размери 9 на 9 милиметра – два пъти по-малка от тази на сегашния притежател на рекорда на Гинес, съобщава „Хюриет“.
Фестивалът Ел Колачо е смесица от католически и езически обичаи и има за цел да представи тържеството на доброто над злото.
Плажовете на Маями в Южна Флорида отвориха за първи път от три месеца в сряда, емоционален момент за много жители, чието свободно време и финансово благополучие са неразривно свързани с пясъчните брегове, които бяха затворени поради коронавирус, съобщи АФП.
Джъстин Шмит, известен със създаването на Скалата на Шмит или Индекс на ужилването, разкрива в книгата си историята на най-страховитата отбрана на насекомите.
Гражданското неподчинение след смъртта на Джордж Флойд плъзна по света и на места протестиращите бяха посрещнати със сълзотворен газ, гумени патрони, електрошокови оръжия и други средства за контролиране на тълпите без да се отнемат човешки животи.
Тази година експедиции до Еверест нямаше. Припомняме ви за величествения връх с една уникална панорамна снимка, която Ренан Озтурк успя да заснеме миналата година по това време.
Ако не бяха наложени извънредните мерки щеше да има 530 милиона повече заразени с Covid-19
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 7
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах