сп. National Geographic - Юли 2020
National Geographic KIDS - Юли 2020
Фестивалът Ел Колачо е смесица от католически и езически обичаи и има за цел да представи тържеството на доброто над злото.
Плажовете на Маями в Южна Флорида отвориха за първи път от три месеца в сряда, емоционален момент за много жители, чието свободно време и финансово благополучие са неразривно свързани с пясъчните брегове, които бяха затворени поради коронавирус, съобщи АФП.
Джъстин Шмит, известен със създаването на Скалата на Шмит или Индекс на ужилването, разкрива в книгата си историята на най-страховитата отбрана на насекомите.
Гражданското неподчинение след смъртта на Джордж Флойд плъзна по света и на места протестиращите бяха посрещнати със сълзотворен газ, гумени патрони, електрошокови оръжия и други средства за контролиране на тълпите без да се отнемат човешки животи.
Тази година експедиции до Еверест нямаше. Припомняме ви за величествения връх с една уникална панорамна снимка, която Ренан Озтурк успя да заснеме миналата година по това време.
Ако не бяха наложени извънредните мерки щеше да има 530 милиона повече заразени с Covid-19
Дозите от потенциална ваксина за коронавирус, върху която работиха в Оксфордксия университет, са се удвоили до 2 милиарда.
Не само кината бяха затворени по време на кризата с коронавируса, продукции също не се правеха. Холивуд бе застинал в продължение на три месеца и сега заснемането на филми стартира отново.
Пет мита за алкохола
В Ню Йорк около 75% от работниците на първа линия – служители в магазини, автобуси и влаковe, санитари, доставчици на храна, служители в детски градини – са от малцинството. Те все още не могат да получават заем за закупуване на собственост в кварталите, които обслужват или в които искат да живеят. На техните улици магазини за здравословна храна няма. Нямат достъп и до квалифицирана лекарска помощ.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 7
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах