сп. National Geographic - Март 2020
National Geographic KIDS - Март 2020
Експерти от Виена поясняват
Новият коронавирус особено застрашава по-възрастните хора. Поради това в някои страни супермаркетите предлагат специално работно време за тях.
Автор на сензационното продължение на световния бестселър „Космос“ от Карл Сейгън е съпругата му Ан Друян. Изданието допълва новия сезон на легендарното предаване, което е с премиера в края на март по National Geographic.
Планини, природа и небесна шир вдъхновиха фотограф на National Geographic.
В този деликатен период сме склонни да се чувстваме по-уязвими. За да помогнем за укрепването на имунната система, съставихме кратък списък на най-добрите съставки, които трябва да се приемат.
„91% от заразените имат леки до средни симптоми“, казва д-р Хендрик Стреек, вирусолог в Университетската клиника в Бон, давайки надежда на всички.
Майката е била хоспитализирана със съмнение за пневмония и също е показала положителни резултати на теста.
Трябва да останете в дома си под карантина? Ваканцията ви беше отменена заради коронавируса? Имаме няколко съвета как да си починете вместо да се изнервяте.
„Отиването на работа е като отиване на война“. С тези драматични думи сестрата Корал Мерино описва мрачната атмосфера в една от болниците край Мадрид в центъра на епидемията от коронавирус в Испания.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 6
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах