сп. National Geographic - Януари 2021
National Geographic KIDS - Декември 2020
Доктор Мириам Стопард в интервю за вестник „Мирър” изброи някои от сутрешните навици на хората, които могат да навредят на здравето им.
Рядък Bugatti Type 57S от 1937 г., открит в британска работилница, трябва да бъде продаден на търг следващия месец, като прогнозната цена е между 6,7 – 9,5 милиона долара, съобщи Си Ен Ен.
Военноморска база „Китсап“, на около 32 километра от Сиатъл, е вероятно най-големият лагер за ядрени оръжия. Той се охранява от делфини, тренирани от Военноморските сили на САЩ.
Те са високи повече от двеста метра, стоят в градовете като символи на цивилизацията, открояват се със своя дизайн и функционалност и са създадени от най-известните архитекти. Те са трите най-добри небостъргача, построени в света, новите крале на градския силует.
Въпреки че ледените висулки могат да изглеждат като изкусителни естествени ледени близалки, метеоролог предупреждава, че това, което е вътре в тях, може да бъде доста смъртоносно.
С все повече хора, работещи от къщи поради COVID-19, естонският град Талин е най-атрактивният град в света за дистанционна работа, според класацията на Big 7 Travel.
Преди океанът съвсем не е бил враждебна среда за живеене. Неговите обитатели са еволюирали с хилядолетията, за да просъществуват в дълбините му.
Ново американско проучване сочи, че за здравословния начин на хранене не е толкова важно дали спазвате нисковъглехидратна или нискомазнинна диета.
Американската новинарска агенция Bloomberg публикува списък с най-печелившите компании в годината на коронавируса – 2020. На трето място там е китайският предприемач Жонг Шаншан.
На 7 януари Православната църква чества Ивановден - денят на Св. Йоан Кръстител, който предрича идването на Иисус Христос и дава Свето кръщение (Богоявление) в река Йордан.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 5
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах