сп. National Geographic - Септември 2019
National Geographic KIDS - Септември 2019
Високото съдържание на химикали в хидротермалните извори подхранва микроорганизми, образуващи уникални екосистеми.
Наскоро починалият бивш шеф на „Фолксваген“ Фердинанд Пиех бе един от най-успелите хора с дислексия.
Охридското езеро между Албания и република Северна Македония е едно от най-старите и дълбоки езера в Европа.Такива езера обикновено съществуват само няколкостотин хиляди години, преди да се напълнят с утайки, но това не се е случило с Охридското езеро, което е много по-старо.
Gateway Foundation проектира първия в света космически хотел, който ще носи името Von Braun Rotating Space Station.
С наближаването на учебната година природозащитната организация стартира кампания за отговорен избор на продукти от дървесина.
Приключения по време на пътешествия, разказани от известни актьори, режисьори и сценаристи
На кинофестивала във Венеция, няколкостотин протестиращи поискаха забрана на големи круизни кораби, тъй като по думите им те заплашват едно от най-богатите на история места в света, съобщи АФП.
„Художничката“ от Мери Бесон е новият вдъхновяващ роман, който от издателство „Емас“ подбират за своята Колекция „Музи“.

Джогингът ни държи в добра форма и здраве. Това със сигурност е така. Но колко често трябва да ходим пеша, за да живеем по-дълго и да сме по-здрави?
На 9 септември 2019 г. се навършват 75 години от комунистическия преврат, който преобърна развитието на България, отклони страната ни от нейния естествен европейски път и я хвърли в един кървав експеримент, чиито последици се чувстват и днес.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 4
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах