сп. National Geographic - Април 2020
National Geographic KIDS - Април 2020
Мнозина обичат да се пошегуват, да се посмеят или разиграят някого, но един ден в годината с това се занимават абсолютно всички.
Повишаването на температурите може да има дълбоко физическо въздействие върху една от най-любимите пойни птици в света.
Едно градче в епицентъра на епидемията в Италия няма нито един заразен
Технологичният гигант Алибаба разработва алгоритъм, който може да диагностицира Covid-19 с помощта на компютърна томография на белите дробове в рамките на 20 секунди – докато на лекар за същото са нужни 15 минути.
Въведените ограничения за придвижване и различни дейности заради коронавируса намалиха замърсяването на въздуха в цяла Европа, показват сателитни снимки.
Американската фармацевтична компания Abbott Laboratories твърди, че е разработила тест за коронавирус, който показва резултатите в рамките на минути
Жените-учени са много упорити. Особено когато става въпрос за развенчаването на митове за легендарни красавици от миналото.
Главният здравен инспектор на САЩ Джеръм Адамс вчера призова гражданите да продължат да даряват кръв, тъй като запасите на страната намаляват заради страха, предизвикан от пандемията на коронавирус.
Освен по-очевидните симптоми като суха кашлица и висока температура още няколко симптоми говорят за инфекция с коронавирус.
Какъв по-добър начин за прогонване на скуката от класическата английска кримка?
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 4
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах