сп. National Geographic - Март 2020
National Geographic KIDS - Март 2020
Когато срещаме нови хора си създаваме мнение за тях в рамките на секунди. И обратно: нас също ни оценяват доста бързо.
Американски учени предлагат използването на добре позната терапия в кризата с коронавируса.
Американското правителство работи съвместно с няколко технологични компании за да предостави 16 суперкомпютри на учените.
Астрофизици от Великобритания, Германия, САЩ и Канада успяха за първи път да определят размера на нашата галактика.
Досега такова нещо не се беше случвало. Не сме свикнали с ограничение на свободата. След няколко дни започвате да гледате по различен начин на дома си. Ето няколко прости хитрини, които могат да помогнат за облекчаване на натиска и запазване на спокойствието през целия период на ограничения, предлага “Фигаро”.
Интервално гладуване, диета от каменната епоха или прахообразни заместители на храната: мотивацията за прилагането им обикновено е да отслабнем или да живеем по-здравословно.
Заради пандемията от коронавирус в клиниките в Ню Йорк ще има недостиг на материали от първа необходимост. „Честно казано делят ни около десетина дни от недостига на дихателни апарати, хирургически маски и струпването на хора в болниците“, съобщи кметът на Ню Йорк Бил де Блазио пред CNN в неделя.
Tази антология на престъпния ум предлага някои познати и много непознати истории, превърнали се в образци за жанра.
Елиза Скидмор не е сред известните жени в съвременния свят. Но с нейното име са свързани някои любопитни факти, които са я превърнали в уникална за времето си личност.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 3
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах