сп. National Geographic - Март 2020
National Geographic KIDS - Март 2020
Коронавирусите са зоонозни инфекциозни заболявания – предават се от животни на хора. Според специалистите ще има още подобни епидемии, ако хората продължават да търгуват с диви животни и да навлизат в местообитанията им.
Службата за националните паркове има над стогодишнина история – разгледайте владенията й.
Наситен с неочаквани обрати, „Фонтани на мълчанието” разкрива мрачната и проядена сърцевина на Мадрид под яркото испанско слънце.
Земята се готви за „слънчев минимум“: период през който Слънцето излъчва по-малко енергия или топлина от обичайното към нашата планета.
Два случая на заразяване с новия коронавирус бяха открити при новородени в града на огнището – Ухан, съобщава детска болница в града, цитирана от РИА Новости.
От пингвини-разбойници до шантави катерици – разгледайте най-хумористичните снимки на животни за 2018 г., направени за един конкурс с кауза.
Има опасения, че повишеното ниво на електромагнитните излъчвания в Обединеното кралство с разпространяването в цялата страна на 5G покритието може да повлияе сериозно на нивата на плодовитостта при мъжете, съобщи в. „Дейли Стар“.
Георги (Гоце) Делчев е един от най-значимите български революционери, водач и идеолог на Българските македоно-одрински революционни комитети, по-късно известни като Вътрешна македоно-одринска революционна организация.
Учени и здравни власти по света полагат усилия да спрат разпространението на смъртоносния вирус, появил се в китайския град Ухан през декември.
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Страница 18
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах