сп. National Geographic - Юни 2019
National Geographic KIDS - Юни 2019
Американските градове са разделени, пише Business insider.
Докато при няколко основни града по крайбрежието се наблюдава нарастване на населението, други градове на североизток и в Средния запад все повече наподобяват градове-призраци.
На 3-май, два дни преди посещението си у нас, Негово Светейшество папа Франциск отправи приветствие към българския народ.
Джани Креа познава контурите на историята отблизо. Почти всяка сутрин през изминалите шест години той отваря вратите на Ватиканските музеи.
На 2 май в град Амбоаз в долината на Лоара имаше чествания, отбелязващи 500-та годишнина от смъртта на Леонардо да Винчи, като президентите на Франция и Италия бяха начело в списъка на гостите.
Шумолене на листа, напъпила зеленина и аромат на борови иглички: напролет гората привлича много хора.
Обширен доклад на ООН за състоянието на природата, предоставен на АФП, описва мрачна картина на хаоса, причинен от човечеството върху околната среда.
От стотици години хората от племето баджау обитават морето и естественият подбор ги е превърнал в по-добри гмуркачи.
Най-древните медицински традиции допринасят за изчезването на застрашени животински видове
Нарухито стана новият император на Япония в полунощ в сряда, поемайки най-старата монархия в света след историческото абдикиране на баща си Акихито.
На 1 май голяма част от света отбелязва Деня на труда и на международната работническа солидарност. На тази дата много страни в света честват обществените и икономически постижения на работническото движение.
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Страница 11
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах