сп. National Geographic - Юли 2020
National Geographic KIDS - Юли 2020

„Страх”

1.6.2020 г.

В „Страх” един от най-авторитетните американски журналисти разкрива в неподозирани детайли как се вземат най-важните решения за външната и вътрешната американска политика.

Две години след като Доналд Тръмп зае поста на 45-ия президент на САЩ, на американския пазар се появи Страх” от Боб Удуърд – журналиста, помогнал за разкриването на скандала „Уотъргейт“, довел до оставката на американския президент Ричард Никсън през 1974 г. Книгата моментално се превърна в безапелационен бестселър .

Месеци преди президентските избори на 20 ноември 2020 г. и в разгара на световна пандемия, в която съдбата на стотици хиляди американци зависи от решенията на държавния им глава, тази поразителна книга излиза на български език в превод на Георги Иванов и с логото на издателство „Сиела”.

В Страх” един от най-авторитетните американски журналисти, отразявал управленията на деветима президенти и двукратен носител на „Пулицър“, разкрива в неподозирани детайли как се вземат най-важните решения за външната и вътрешната американска политика.

 

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах