сп. National Geographic - Юли 2020
National Geographic KIDS - Юли 2020

Виртуална разходка по стъпките на Апостола в Twitter

19.2.2010 г.

Списание  National Geographic Bulgaria посвети обширен материал за Апостола на свободата Васил Левски във февруарския си брой. Всички знаем, че на 19 февруари всяка година се почита датата, на която той е обесен. Но за нас като българи е от особена важност  да помним и значението на неговото дело. За тази цел на 19 февруари 2010г. сп.  National Geographic България стартира един експеримент - първата по рода си twitter кампания в страната, посветена на една на най-великите личности в историята на България.

Нашата цел е да припомним някои от най-важните стъпки на Апостола, организирайки виртуална разходка в Twitter. През този ден от 09.00ч до 21.00ч на всеки 30 минути ще се публикува ново tweet - съобщение от официалния twitter акаунт на списанието -  NGMBG. Те ще съдържат интересна историческа информация за пътя на Васил Левски и ще завършват с обединителния хаштаг #PSNA. Молбата ни е проста - следвайте през този ден профила  NGMBG или  хаштаг #PSNA. И нека ретуитваме всички тези tweet - съобщения, за да може кампанията да достигне до най-широк кръг от хора в България.

Освен благодарност за подкрепата на тази наша инициатива, всички вие, които в този ден публикувате съобщение с  хаштаг #PSNA, ще бъдете удостоени със сертификати на National Geographic Society. Ще получите и гарантиран ретуит на всяка допълнителна информация за Апостола, която споделите в социалната мрежа през този ден. А който пусне най-много уникални туита с любопитна информация за Васил Левски, ще бъде награден и с годишен абонамент за списанието.

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах