сп. National Geographic - Октомври 2020
National Geographic KIDS - Септември 2020
1-ви октомври е официално призната дата от Международната кафе организация (ICO), на която честваме празника на кафето.
Анализ на хранителни остатъци в древни съдове за пиене показва, че някои бебета са били хранени с животинско мляко, вероятно в редки случаи и като крайна мярка.
Издателство „Вакон“ и Хавиер Качо ви канят на премиерата на книгата „Нансен“

Потенциално трансформационен пробив в глобалната борба срещу изменението на климата е направен от учени от Великобритания и Америка.
Учени от Charité и Немският център за невродегенративни болести са открили антитела срещу коронавируса. Това обявиха двете институции. Резултатите са вече проверени от експерти и са публикувани в престижното списание Cell, съобщава Business insider.
Ново изследване дава първите доказателства, че отвъд Млечния път съществуват екзопланети.По данни на природозащитниците, половин милион акули могат да бъдат убити заради естественото им масло за производство на коронавирусни ваксини, съобщава Скай Нюз.
Системите в помощ на шофьора се използват като убедителен аргумент от търговците. И макар рекламите да споменават, че „автопилотът“ не замества участието на шофьора в наблюдението на трафика и контрола над колата, някои клиенти изглежда остават точно с това впечатление.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 1
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах