сп. National Geographic - Януари 2021
National Geographic KIDS - Декември 2020
Колекционерското издание КОСМОС ще ви разкрие необятността на заобикалящата ни Вселена в снимки
След като българските читатели на National Geographic имаха възможността да се насладят на четири колекционерски издания, National Geographic България издава поредния специален албум - 100 изключителни снимки от дивата природа.
Албумът "Съкровищата на Египет" е разделен на 7 части: Нил - Реката на живота, Пирамидите, Царски легенди, Богатствата на Тутанкамон, Боговете сред нас, Мумии и Вечен покой.
Погледнете някоя стара снимка и по всяка вероятност ще останете като хипнотизирани. Докато се взирате, изучавате и търсите нещо познато, неминуемо ще ви завладее магията на неизвестното.
Предлагаме ви един нов поглед към удивителната малка планета, която наричаме свой дом. Само допреди век този дом ни изглеждаше много по-просторен. Но тъй като човешкото семейство драстично нарасна - както и възможностите ни да кръстосваме света, да го опасваме с жици и кабели и да извличаме неговите богатства - Земята сякаш се е свила. Осъзнавайки нейната крехкост, ние измерваме пулса на Земята. И първото, което откриваме, е, че той се ускорява.
1 2
Страница 2
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах