сп. National Geographic - Февруари 2021
National Geographic KIDS - Февруари 2021
Историята на откриването, създаването, присвояването, извоюването и притежанието на красиви и скъпоценни предмети е отражение на историята на човечеството.
Приключения и открития, променили света - илюстрирани с неповторимите фотографии на National Geographic и уникални архивни кадри
В това специално издание на National Geographic отдаваме дължимото на разнообразието - и универсалността - на свещените пътувания: от самотните поклонения до най-големите религиозни сборища на земята.
Нови доказателства сочат, че в някои отношения кучетата са по-умни от шимпанзетата. Котките също са интелигентни, при това достатъчно, за да отчаят учените.
Специално подбрани материали от архивите на Националното географско дружество на САЩ от последните 110 години намират нов живот на страниците на изданието.

В този специален албум са събрани 100-те най-добри снимки, публикувани в сп. National Geographic от създаването му през 1888 г. до наши дни. Уникалните фотографии са придружени от професионални коментари.
БЪЛГАРИЯ - ГОСТОПРИЕМСТВО И ПРИКЛЮЧЕНИЯ
Актуална и полезна информация за пътешестване сред китната природа на България
Изданието отразява 2000 години история и проследява възхода и падението на този древен народ от ранния земеделски период до следкласическия разцвет на градове като Чичен Ица. „Загадките на маите" ще бъде на пазара на 14 ноември.
Никога не сте ги виждали в списанието...досега.
В помощ на всички любители на цифровата фотография National Geographic публикува специално ръководство за цифрова фотография.
1 2
Страница 1
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах