сп. National Geographic - Юли 2020
National Geographic KIDS - Юли 2020
Първият концерт за новата 2019 година от Фортисимо Фамилия е посветен на музиката, написана от български композитори. „Приказка за Крали Марко“ навлиза в много пъстра музикална тема. По традиция концертът ще се проведе в зала “България” в последната неделя на януари (27-ми) и започва в 11:30 часа.
Ежедневието ни в съвременното развито общество е немислимо без мобилните телефони. Изборът на пазара става все по-труден, поради изобилието от модели с все повече
екстри – повече пиксели, мегабайти, знайни и незнайни приложения и какво ли още не. Представяме ви най-новия смартфон Nokia с чист Android™, които се вписват ненатрапчиво в ежедневието ни и ни помагат да сме по-ефективни, по-доволни, по-свързани или пък не...
От Фортисимо Фамилия връщат приказката с най-разпознаваемата и обичана празнична музика на Чайковски отново на сцената на зала „България“, този път на 23 декември от 11:30 часа. И докато децата са в очакване на подаръците си от Дядо Коледа, други двама майстори в занаята си маестро Максим Ешкенази и Софийска филхармония са подготвили страхотен празничен концерт.
Това е последният знак в 12-годишния китайски зодиакален цикъл. В Китай свързват Прасето с честността, добротата и късмета.
Във вятъра, свирещ в комините, в снега и шепота в гората, в тишината и безкрайната белоснежна Пирин.
Конкурсът „Хигиена за отличници“, който се провежда за трета година сред българските училища, привлече повече от 2000 ученици от над 160 учебни заведения в цялата страна.
Милиони деца и възрастни по целия свят са преживели радостта от аниме чрез много анимационни произведения, включително тези на Студио Гибли.
Glenfiddich кани всички свои почитатели, в периода 23 ноември – 8 декември, да участват в томбола за пътешествие в Шотландия.
На 14 ноември в София хотел Балкан се състоя официалното награждаване на победителите в националния конкурс за карти „Преоткриваме България с ГИС“.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 7
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах