сп. National Geographic - Юли 2020
National Geographic KIDS - Юли 2020
Да разкажеш историята на Шехерезада с музика би било успешно начинание, само ако умееш да разказваш приказки! А кой друг освен Фортисимо Фамилия, заедно с музикантите от Софийска филхармония, биха могли по-добре да разкажат тази мистична история.
LAM’ON Е ЕДИН ОТ 20-ТЕ СОЦИАЛНИ БИЗНЕСА В НАДПРЕВАРАТА ЗА $1 МИЛИОН

Раницата KÅNKEN се появява през 1878 г. като решение на проблема с болките в гърба от носенето на тежки раници от учениците в Швеция. Голяма колкото две папки А4, оттогава не спира да увеличава популярността си, и днес се използва от деца и възрастни
Академията на Фортисимо Фамилия отново ще ни отведе на дълбоко в класическата музика
Шести пореден сезон на дарителската кампания за образованието във ВУЗ на абитуриенти без родители
Хората са използвали изкуството като средство за общуване и изразяване още преди хиляди години
Над 60% от рибните популации в Дунав и притоците му са изчезнали през последните 20 години
Проектът „Мито Орозов – българският Хенри Форд“ на Регионален исторически музей Враца
е националният победител в двадесетото издание на Дарителската програма на Мото-Пфое за опазване на природното и културно наследство в България
Положителната промяна в света обикновено се крие в решенията на смели хора, в чиито идеи вярваме ние останалите. Идеи, които получават своята заслужена висока оценка и подкрепа. Такава е историята на международния конкурс за социално предприемачество Chivas Venture, който вече пета година търси и намира работещи стартъпи в полза не само на местните общности, но и на света като цяло. Най-добрите и перспективни проекти се борят за сумата от 1 милион долара, а България е достоен участник от самото начало.
Не са един и два примерите за хора от фотографския бранш в България, които успяват да се реализират извън рамките на страната, да бъдат едни от най-титулованите и търсени фотографи в Европа и Америка, да печелят световни конкурси в различни категории, да участват в глобални агенции, чрез които да работят за световни брандове.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 6
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах