сп. National Geographic - Януари 2021
National Geographic KIDS - Декември 2020
СПЕЦИАЛЕН ГОСТ БЕ ЛЕГЕНДАРНИЯТ СУМО БОЕЦ КАЛОЯН МАХЛЯНОВ – КОТО ОШЮ
Седмото издание на Rakia & Spirits Fest 2019 ще се проведе на 29 и 30 ноември в НДК, зала 7 , етаж 5 от 14:00 до 21:00.
Финансовата институция е сред победителите в 12-те категории на оспорваното състезание The Retail Banking: Europe 2019 Awards
На 13 ноември в София хотел Балкан се състоя официалното награждаване на победителите в националния конкурс за карти „Истории, проекти и мечти върху карта“.
Времето става все по-хладно и влажно, карайки ни често да предпочетем уикендите у дома пред излета навън.
Компанията представи в България водещата в света технология за шумопотискане
Как Географските информационни системи (ГИС) могат да помогнат за справянето с тези и много други предизвикателства ще бъде основна тема на организираната по случай Световния ГИС Ден международна ГИС конференция в София хотел Балкан
Огромна природна картина оживя на фасадата на софийска гимназия, по инициатива на шведската марка Fjällräven (Фиелревен). Творбата носи посланието „Природата ви очаква“ (Nature is waiting, на английски) и си поставя за цел да мотивира младежите, а и всички градски жители, да прекарват повече време сред природата.
За втора поредна година в рамките на продуцирания от НДК фестивал Киномания /14-28 ноември/ ще бъдат раздадени детски Оскари за кратки игрални и анимирани филми, измислени, заснети, изиграни и режисирани от деца!
На 28 октомври 2019 в София се състоя церемонията по връчване чековете за стипендии на първокурсници бенефициенти от Випуск 2019 по програмата #steniskanabala.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 5
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах