сп. National Geographic - Октомври 2020
National Geographic KIDS - Септември 2020
На 5 октомври на Национален стадион „Васил Левски“ под мотото: Любители на природата. Шампиони в спорта близо 500 деца ще застанат на стартовата линия и ще се борят за победа.
За пета поредна година BRITANICA вдъхновява децата с конкурс за детска рисунка, който стартира днес – 10 септември и ще продължи до 10 ноември 2019 г.
Разнообразните и надеждни раници на Fjällräven за есен-зима 2019 са идеални спътници за ежедневието, за разходки в планината или пък за училище.
Шведската марка Fjällräven (Фиелревен), производител на емблематичната раница Kånken (Конкен), стартира своята артистична графити кампания в центъра на София, която ще продължи до 11ти август.
Швейцарската неправителствена организация WWF (Фонд за дивите животни), фокусирана върху опазването на застрашените видове по света, влезе в колаборация с едно от водещите приложения за комуникация в света Rakuten Viber в помощ на каузата за опазването на дивите тигри.
Като старо злато върху меден диск слънчевите лъчи разстилат благодатна светлина. Притихнали в очакване на тайнството, безмълвно съзерцаваме свещения акт на божествено сливане на Небето със Земята.
Седалковият лифт от хижа Гоце Делчев до хижа Безбог работи
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 5
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах