сп. National Geographic - Февруари 2021
National Geographic KIDS - Февруари 2021
Дългогодишният партньор на WWF България, режисьорът Камен Коларов, се обръща към зрителите, с апел да помогнат за най-новия му филм да не бъде заснет.
Ако питате нас, навсякъде е чудесна дестинация това лято, стига да е на открито и сред природата! Но, какво да облечем в планината? Коя е най-подходящата раница/чанта за лека разходка извън града? Fjällräven (Фиелревен) ще ви помогне да подберете правилната екипировка, за да сте готови да отидете навсякъде!
Светът е бърз, енергичен и цветен, а Huawei ни предизвиква да дадем воля на твореца в себе си!
Дарителската кампания продължава. Детският фонд на ООН ще инвестира 150 000 лв., за да ускори процеса по създаване на образователна платформа в подкрепа на децата с увреждания.
Fjällräven подновява стрийминг преживяването за своите фенове, с нов трекинг епизод!
Лимитирана серия Kånken, с дизайн на художничката Моа Хофф, подпомага природата чрез инициативата на Fjällräven – Arctic Fox
Церемонията за обявяване на победителите в българското издание на конкурса ще се проведе на 30 юни 2020
Инициативата цели да подпомогне деца със специални потребности да се включат пълноценно в образователния процес чрез изграждане на обучителна онлайн платформа
Fjällräven създава онлайн стрийминг преживяване за своите фенове, с премиера на 27 май 2020, 13:00 местно време за българските зрители (12:00 CET), в социалните мрежи на марката, както и на уебсайта Fjällräven Classic.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Страница 3
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах