сп. National Geographic - Октомври 2020
National Geographic KIDS - Октомври 2020
Международен конкурс за късометражен филм търси завладяващи произведения на „зелена“ тематика до 31 Октомври
За втора поредна година Научната лаборатория на Байер за деца ще се проведе в Националния музей „Земята и хората“ София.
WWF България и BRITANICA с интересен начин за повишаване вниманието към застрашените видове в реката и нейните притоци
На 1 октомври край Челопеч Duster Adventure Club за шести пореден път събра много собственици и любители на Dacia Duster.
120 години се навършват от рождението на един от най- големите български художници - Цанко Лавренов.
От 5 до 7 октомври 2016 г. в Големия салон на БАН ще се проведе VІ национален кристалографски симпозиум с международно участиe.
Специален празник за децата на София организират от проект „За Балкана и хората“ по време на фестивала-изложение ЗЕЛЕНИ ДНИ‘ 2016.
Преди дни във Варна бе закрито юбилейното издание на Международния Панаир на занаятите и изкуствата "Булгарика".
Започва деветото поредно издание на инициативата „Моят зелен град“. Като част от кампанията, на 10 септември 2016 г. в местността „Офелиите“ на Природен парк „Витоша“ ще бъде засадена втората гора на „Моят зелен град“, а доброволци от цялата страна ще дадат своя принос за една по-зелена България с организирани активности по залесяване, почистване, обновяване и облагородяване на местно ниво.
Talent Factory Weekend, който ще се проведе за втори път на 24-и и 25-и септември, е един специален уикенд, обединяващ модули за личностно развитие с академично и кариерно ориентиране.
11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Страница 18
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах