сп. National Geographic - Септември 2020
National Geographic KIDS - Септември 2020
Конкурсът се провежда под мотото "Безопасност и мобилност за всички" и е част от стратегията на Renault да участва и подкрепя ранното обучение по пътна безопасност, опазването на околната среда и грижата за нея.
Шведският автомобилен производител отбелязва 20 години механично задвижване на всички колела
Екипът на Ford в Мото-Пфое отбеляза по специален начин Атанасовден – 18 януари – в който според народното поверие зимата постепенно си отива, а пролетта започва да приближава.
Chivas Regal и LSTN Sound Co, съвместно с Фондация Starkey Hearing се обединиха в името на общата им страст - към качествената изработка, стила и щедростта. Те създадоха вдъхновяваща инициатива, посветена на споделянето, благодарение на която животът на стотици хиляди хора, които не могат да чуват, ще бъде променен завинаги.
Проектът „По-голям шанс за белошѝпата ветрушка (Falco naumanni) в България” е националният победител за 2016 г. в Дарителската програма на Мото-Пфое за опазване на природното и културно наследство
Наградите за седмицата 26 декември 2016 - 1 януари 2017 година са 3 броя книги "Йерусалим" с автор Колин Таброн.
Денят в България се проведе със специалното участие на Пьотър Малиновски, програмен ръководител на Frontex.
Практичният и стилен калъф – подарък с всяка карта Debit Mastercard – гарантира комфортно съхранение на картата, за да бъде тя винаги с Вас.
Canon България стартира #selfieless – инициатива, която ни предизвиква през коледните празници да използваме камерата, за да заснемем момент на безкористна помощ.
Международна архитектурна изложба на „Мостът на влюбените“
9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Страница 16
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах