сп. National Geographic - Май 2020
National Geographic KIDS - Май 2020
На 1 октомври край Челопеч Duster Adventure Club за шести пореден път събра много собственици и любители на Dacia Duster.
120 години се навършват от рождението на един от най- големите български художници - Цанко Лавренов.
От 5 до 7 октомври 2016 г. в Големия салон на БАН ще се проведе VІ национален кристалографски симпозиум с международно участиe.
Специален празник за децата на София организират от проект „За Балкана и хората“ по време на фестивала-изложение ЗЕЛЕНИ ДНИ‘ 2016.
Преди дни във Варна бе закрито юбилейното издание на Международния Панаир на занаятите и изкуствата "Булгарика".
Започва деветото поредно издание на инициативата „Моят зелен град“. Като част от кампанията, на 10 септември 2016 г. в местността „Офелиите“ на Природен парк „Витоша“ ще бъде засадена втората гора на „Моят зелен град“, а доброволци от цялата страна ще дадат своя принос за една по-зелена България с организирани активности по залесяване, почистване, обновяване и облагородяване на местно ниво.
Talent Factory Weekend, който ще се проведе за втори път на 24-и и 25-и септември, е един специален уикенд, обединяващ модули за личностно развитие с академично и кариерно ориентиране.
Има моменти в живота, пред които бледнеят и най-силните и изразителни думи, затова наистина е трудно да се опишат. В такива случаи рецептата е просто да се преживеят.
Почувствайте тръпката на най-зрелищните дрон филми в света!
DroneUp Международен Филмов Фестивал пристига в България за първи път.
9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Страница 16
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах