сп. National Geographic - Октомври 2020
National Geographic KIDS - Октомври 2020
С ОН КЛИНИК - София, Варна, Бургас, а вече и в Пловдив - мъжката потентност не зависи от възрастта.
За поредна година почитателите на рок музиката ще могат да се насладят на любимите си изпълнители на фестивала Rock In The Wine Valley, който ще се проведе в с. Могилово на 9, 10 и 11 юни 2017 г.
„Фортисимо Фамилия“ ще закрие този музикален сезон на 4 юни с ариите от мюзикъла „Оливър Туист“ в зала България.
На 19 май в 20:00 ч. в NU BOYANA FILM STUDIOS ще се проведе четвъртото издание на култовия филмов клуб на Jameson Irish Whiskey. Един легендарен филм, издигнат в абсолютен култ от милиони в целия свят, буквално ще оживее пред зрителите.
На 14 май най-голямото мъжко списание Men’s Health проведе своя първи вертикален маратон в двете кули на Sopharma Business Towers. В най-вълнуващото спортно състезание на годината, осъществено със специалната подкрепа на аdidas, се включиха над 130 участника, които трябваше да преодолеят 40 етажа и общо 800 стъпала по трудния път към финала.
Стартира шестият поред световен конкурс Jameson First Shot. Победителите в състезанието ще седнат на режисьорския стол до световноизвестния продуцент Дейна Брунети и ще заснемат късометражен филм с популярния британски актьор Доминик Уест.
Много от токсините от околната среда проникват и се натрупват в организма и стават причина за различни проблеми, включително нарушения на метаболизма, наддаване на тегло, хранителни алергии. Рисковете за здравето, свързани с тези вещества, са добре документирани в научната литература, но се пренебрегват от твърде много хора.
На 21 април 2017 г. учениците от ІХ и Х –те класове от Училища „Дружба“ решиха да отбележат Международният ден на планетата Земя с проекти на тема „Богатствата на Земята“ и филм на екологична тематика.
Производството на новия SUV стартира през април в Гьотеборг, Швеция точно 90 години след раждането на първото Volvo изобщо.
Седемнадесетото издание на Национален детски фолклорен конкурс „Орфеево изворче“ се проведе тази година на 17 и 18 март, по традиция в град Стара Загора.
8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21
Страница 15
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах