сп. National Geographic - Септември 2020
National Geographic KIDS - Септември 2020
Новият луксозен модел на Volkswagen Arteon беше представен в София с арт инсталация, перформанс и специално разработена виртуална реалност в 360 градуса, която драматизира преживяването, което всеки шофьор на Arteon изпитва в града.
След като закриха сезона с градниозния спектакъл Оливър Туист, нашите приятели от Фортисимо Фамилия излизат на своеобразен бис в рамките на фестивала "Споделете музиката в Двореца Врана", организиран от Софийска филхармония.
Тайнство и магия, в която слънцето, водата, росата, билките, цветята, мълчанието, думите, песните, хората се вплитат в едно неделимо цяло – празника. На връх Еньовден ще се проведе третото издание на Фестивала на билките в с.Младен, който тази година ще бъде двудневен и с международно участие.
С ОН КЛИНИК - София, Варна, Бургас, а вече и в Пловдив - мъжката потентност не зависи от възрастта.
За поредна година почитателите на рок музиката ще могат да се насладят на любимите си изпълнители на фестивала Rock In The Wine Valley, който ще се проведе в с. Могилово на 9, 10 и 11 юни 2017 г.
„Фортисимо Фамилия“ ще закрие този музикален сезон на 4 юни с ариите от мюзикъла „Оливър Туист“ в зала България.
На 19 май в 20:00 ч. в NU BOYANA FILM STUDIOS ще се проведе четвъртото издание на култовия филмов клуб на Jameson Irish Whiskey. Един легендарен филм, издигнат в абсолютен култ от милиони в целия свят, буквално ще оживее пред зрителите.
На 14 май най-голямото мъжко списание Men’s Health проведе своя първи вертикален маратон в двете кули на Sopharma Business Towers. В най-вълнуващото спортно състезание на годината, осъществено със специалната подкрепа на аdidas, се включиха над 130 участника, които трябваше да преодолеят 40 етажа и общо 800 стъпала по трудния път към финала.
Стартира шестият поред световен конкурс Jameson First Shot. Победителите в състезанието ще седнат на режисьорския стол до световноизвестния продуцент Дейна Брунети и ще заснемат късометражен филм с популярния британски актьор Доминик Уест.
Много от токсините от околната среда проникват и се натрупват в организма и стават причина за различни проблеми, включително нарушения на метаболизма, наддаване на тегло, хранителни алергии. Рисковете за здравето, свързани с тези вещества, са добре документирани в научната литература, но се пренебрегват от твърде много хора.
7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Страница 14
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах