сп. National Geographic - Юли 2020
National Geographic KIDS - Юли 2020
На 21 април 2017 г. учениците от ІХ и Х –те класове от Училища „Дружба“ решиха да отбележат Международният ден на планетата Земя с проекти на тема „Богатствата на Земята“ и филм на екологична тематика.
Производството на новия SUV стартира през април в Гьотеборг, Швеция точно 90 години след раждането на първото Volvo изобщо.
Седемнадесетото издание на Национален детски фолклорен конкурс „Орфеево изворче“ се проведе тази година на 17 и 18 март, по традиция в град Стара Загора.
Умора, обща отпадналост, липса на сили и тонус… Често хората се сблъскват с подобни проблеми.
За концертът "Ритъмът на Америките" на 20 април Максим Ешкенази и Софийска филхармония са домакини на едни от най-актуалните имена в съвременната класическа музика - саксофонният квартет "Сигнум".
Cif & Domestos стартират национална кампания за почистване на важни български забележителности.
BILLA България даде официален старт на второто издание на националната кампания „Ние обичаме България“. Проектът е дългосрочен и цели подпомагането на паметници на културата и природни забележителности, които се нуждаят от ремонт и поддръжка.
Професионалният опит на екипа на Он клиник, придобит от международната практика, гарантира на пациентите индивидуален подход към причините за еректилните проблеми и безотказно изпитано решение.
Добрата новина е, че има нови възможности за подобряване на потентността.
Виртуозният френски китарист Емануел Росфелдер отново гостува на Фортисимо Световноизвестният музикант си партнира с Юлиан Вергов, Ана Пападопулу и новата тийн-звезда Михаела Маринова в поредния спектакъл от програмата на Максим Ешкенази.
7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
Страница 14
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах