сп. National Geographic - Април 2020
National Geographic KIDS - Април 2020
На 19 май в 20:00 ч. в NU BOYANA FILM STUDIOS ще се проведе четвъртото издание на култовия филмов клуб на Jameson Irish Whiskey. Един легендарен филм, издигнат в абсолютен култ от милиони в целия свят, буквално ще оживее пред зрителите.
На 14 май най-голямото мъжко списание Men’s Health проведе своя първи вертикален маратон в двете кули на Sopharma Business Towers. В най-вълнуващото спортно състезание на годината, осъществено със специалната подкрепа на аdidas, се включиха над 130 участника, които трябваше да преодолеят 40 етажа и общо 800 стъпала по трудния път към финала.
Стартира шестият поред световен конкурс Jameson First Shot. Победителите в състезанието ще седнат на режисьорския стол до световноизвестния продуцент Дейна Брунети и ще заснемат късометражен филм с популярния британски актьор Доминик Уест.
Много от токсините от околната среда проникват и се натрупват в организма и стават причина за различни проблеми, включително нарушения на метаболизма, наддаване на тегло, хранителни алергии. Рисковете за здравето, свързани с тези вещества, са добре документирани в научната литература, но се пренебрегват от твърде много хора.
На 21 април 2017 г. учениците от ІХ и Х –те класове от Училища „Дружба“ решиха да отбележат Международният ден на планетата Земя с проекти на тема „Богатствата на Земята“ и филм на екологична тематика.
Производството на новия SUV стартира през април в Гьотеборг, Швеция точно 90 години след раждането на първото Volvo изобщо.
Седемнадесетото издание на Национален детски фолклорен конкурс „Орфеево изворче“ се проведе тази година на 17 и 18 март, по традиция в град Стара Загора.
Умора, обща отпадналост, липса на сили и тонус… Често хората се сблъскват с подобни проблеми.
За концертът "Ритъмът на Америките" на 20 април Максим Ешкенази и Софийска филхармония са домакини на едни от най-актуалните имена в съвременната класическа музика - саксофонният квартет "Сигнум".
Cif & Domestos стартират национална кампания за почистване на важни български забележителности.
6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19
Страница 13
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах