сп. National Geographic - Април 2020
National Geographic KIDS - Април 2020
Фондация „Отворени изкуства“ ще отбележи 10 годишния си юбилей с кураторска програма под мотото ТУК НАВСЯКЪДЕ с участието на успешни съвременни артисти, като Исак Кордал, Мери Франк, Димитър Шопов, Войн де Войн и други български и международни участници.
Първата кампания за споделено финансиране на музей стартира в рамките на НОЩ Пловдив
В горещите летни дни, красивите склонове на Рила планина изкушават с предизвикателни скали, сенчески горски пътеки и незабравими гледки. Силните емоции в планината пък са гарантирани от Borovets Climbing & Мountaineering - новото попълнение в семейството на Боровец.
Дирекция "Култура" на Столична община работи по проект "Сподели усмивка" в детски отделения и болници в София.
Новият луксозен модел на Volkswagen Arteon беше представен в София с арт инсталация, перформанс и специално разработена виртуална реалност в 360 градуса, която драматизира преживяването, което всеки шофьор на Arteon изпитва в града.
След като закриха сезона с градниозния спектакъл Оливър Туист, нашите приятели от Фортисимо Фамилия излизат на своеобразен бис в рамките на фестивала "Споделете музиката в Двореца Врана", организиран от Софийска филхармония.
Тайнство и магия, в която слънцето, водата, росата, билките, цветята, мълчанието, думите, песните, хората се вплитат в едно неделимо цяло – празника. На връх Еньовден ще се проведе третото издание на Фестивала на билките в с.Младен, който тази година ще бъде двудневен и с международно участие.
С ОН КЛИНИК - София, Варна, Бургас, а вече и в Пловдив - мъжката потентност не зависи от възрастта.
За поредна година почитателите на рок музиката ще могат да се насладят на любимите си изпълнители на фестивала Rock In The Wine Valley, който ще се проведе в с. Могилово на 9, 10 и 11 юни 2017 г.
„Фортисимо Фамилия“ ще закрие този музикален сезон на 4 юни с ариите от мюзикъла „Оливър Туист“ в зала България.
5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Страница 12
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах