сп. National Geographic - Юли 2020
National Geographic KIDS - Юли 2020
Макар оставащите слънчеви и топли почивни дни да се броят на пръстите на едната ръка, сме сигурни, че вече имате планове за тях. Веднага в главите ви се прокрадва мисълта да направите планински преход с идеята да спите на палатка и да се насладите на впечатляващите гледки. Има ли нещо в подготовкатa, което подценявате?
Фортисимо Фамилия открива своя нов сезон с детския концерт „Лешникотрошачката“ на 12 ноември /неделя/ от 11:30 часа.
Новият, четвърти сезон на поредицата стартира на 11 октомври в 21:30 часа.
Третата гора на екологичната инициатива „Моят зелен град“ намери своя дом в местността „Гьола“ край с. Клисура.
Denim представиха новия си аромат Denim Tribe на специално събитие в картинга на Sofia Ring Mall, събирайки на едно място журналисти и инфлуенсъри.
На 20 септември стартира първият етап по залесяването на третата гора на „Моят зелен град“ в местност „Гьола“, с. Клисура. В еко инициативата се включиха над 200 доброволци и служители на системата на Кока-Кола в България, които с общи усилия засадиха 2 дка площ с 1000 фиданки зимен дъб и се погрижиха районът да стане по-зелен.
Фондация „Отворени изкуства“ ще отбележи 10 годишния си юбилей с кураторска програма под мотото ТУК НАВСЯКЪДЕ с участието на успешни съвременни артисти, като Исак Кордал, Мери Франк, Димитър Шопов, Войн де Войн и други български и международни участници.
Първата кампания за споделено финансиране на музей стартира в рамките на НОЩ Пловдив
В горещите летни дни, красивите склонове на Рила планина изкушават с предизвикателни скали, сенчески горски пътеки и незабравими гледки. Силните емоции в планината пък са гарантирани от Borovets Climbing & Мountaineering - новото попълнение в семейството на Боровец.
Дирекция "Култура" на Столична община работи по проект "Сподели усмивка" в детски отделения и болници в София.
5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Страница 12
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах