сп. National Geographic - Февруари 2021
National Geographic KIDS - Февруари 2021
Концертът в Маймунарника на 5 юни открива серия от инициативи за социалната кауза Plastic Free Black Sea
Битката между доброто и злото, олицетворена в драматичната любовна история на Отело и Дездемона, завършила с убийство от ревност.
Кампанията „Рециклирай! Културно е.” набира скорост. След като преди седмици в София тя бе подкрепена от основните театрални сцени, сега продължава и на територията на Фестивалния и конгресен център във Варна.
Българите Антон Пулийски от „Дрон Арена”, Филип Панайотов от Техническия университет и украинският студент в България Сергей Решетински получиха големите награди на тържествена церемония, с която завърши първия у нас Международен младежки фестивал за научно-техническо творчество „От винта!”.
Уникална научна експозиция с истински човешки тела гостува в Bulgaria Mall от 14 април до 30 май 2018 г.
На Велики Четвъртък, в шест български града, в шест филиала на Kaufland, National Geographic Kids отвори великденски работилнички под мотото "Великденски емоции с Kaufland”.
Тази година, по случай Великденския празник, Kaufland България и National Geographic Kids ви канят на тематична работилничка за деца и родители, където всички са добре дошли да украсят със замах своето малко дървено яйце.
„Човекът не е Остров, вътре в себе си затворен; Човекът има връзка с Континента, той е част от всичко друго…“ Джон Дън
5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
Страница 12
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах