сп. National Geographic - Ноември 2020 - 15 години National Geographic България
National Geographic KIDS - Ноември 2020
Поповото езеро и други богатства в околностите на Добринище. Запознайте се със забележителностите на това райско кътче в България.
Двудневна програма с водни спортове ще забавлява ентусиастите, присъединили се към акцията на WIND2WIN Challenge, Surfrider Foundation Sofia и Akasha surf school
Изкуство е да създаваш чудесно на вкус кафе. А ние сме все по-внимателни и взискателни в избора си на вкусовете, които да отворят сетивата ни за новия ден. NESCAFÉ® Dolce Gusto® ни предлагат 3 нови изключителни вкуса, които навярно ще се превърнат в предпочитаната напитка сутрин.
Концертът в Маймунарника на 5 юни открива серия от инициативи за социалната кауза Plastic Free Black Sea
Битката между доброто и злото, олицетворена в драматичната любовна история на Отело и Дездемона, завършила с убийство от ревност.
Кампанията „Рециклирай! Културно е.” набира скорост. След като преди седмици в София тя бе подкрепена от основните театрални сцени, сега продължава и на територията на Фестивалния и конгресен център във Варна.
Българите Антон Пулийски от „Дрон Арена”, Филип Панайотов от Техническия университет и украинският студент в България Сергей Решетински получиха големите награди на тържествена церемония, с която завърши първия у нас Международен младежки фестивал за научно-техническо творчество „От винта!”.
Уникална научна експозиция с истински човешки тела гостува в Bulgaria Mall от 14 април до 30 май 2018 г.
4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17
Страница 11
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах