сп. National Geographic - Октомври 2020
National Geographic KIDS - Септември 2020
На 15 септември, планината притихва. С първия учебен звънец, залисани около школските програми, и възрастни, и деца влизат в часовия ритъм на деня и така незабелязано есента се промъква.
National Geographic KIDS отново отправи предизвикателство към всички любознателни деца по българското Черноморие, които искат да се докоснат на живо до богатото съдържание на списанието.
Четиридесет от най-добрите портрети на световноизвестния френски фотограф Феликс Надар (1820-1910) ще бъдат представени пред българска публика.
Поповото езеро и други богатства в околностите на Добринище. Запознайте се със забележителностите на това райско кътче в България.
Двудневна програма с водни спортове ще забавлява ентусиастите, присъединили се към акцията на WIND2WIN Challenge, Surfrider Foundation Sofia и Akasha surf school
Изкуство е да създаваш чудесно на вкус кафе. А ние сме все по-внимателни и взискателни в избора си на вкусовете, които да отворят сетивата ни за новия ден. NESCAFÉ® Dolce Gusto® ни предлагат 3 нови изключителни вкуса, които навярно ще се превърнат в предпочитаната напитка сутрин.
Концертът в Маймунарника на 5 юни открива серия от инициативи за социалната кауза Plastic Free Black Sea
Битката между доброто и злото, олицетворена в драматичната любовна история на Отело и Дездемона, завършила с убийство от ревност.
3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
Страница 10
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах