сп. National Geographic - Септември 2020
National Geographic KIDS - Септември 2020

Шведският аутдор специалист Fjällräven с ново онлайн трекинг събитие

29.6.2020 г.

Fjällräven подновява стрийминг преживяването за своите фенове, с нов трекинг епизод!

Този път компанията ще ни отведе в Дания, с нов преход, който ще стартира на живо в социалните канали на бранда, както и на уебсайта на Fjällräven Classic, на 1-ви юли от 12:00 CET (13:00 местно време за българските зрители).​​​​ 

Тази пролет, шведската марка Fjällräven реши да помогне на своите фенове да съпреживеят усещането от похода на открито, въпреки, че в много държави, груповите разходки в природата все още не са възможни. Затова компанията стартира Fjällräven Classic TV – онлайн предаване, заснето от гледна точка на треккър. Fjällräven Classic TV пренася дигитално зрители от цялото земно кълбо до местата на известните походи Fjällräven Classic. Вторият епизод стартира на живо в сряда, 1ви юли на и ще бъде достъпен от 12:00 CET (13:00 местно време за българските зрители) на уебсайта на Fjällräven Classic. Този път, трекингът ще се проведе в Дания – цели 75км през тревисти хълмове, тъмни гори и по протежение на бреговата ивица, в местността Øhavsstien.
Първото издание на Fjällräven Classic TV вече се излъчи от 27 до 29 май 2020 г. и обхвана 57 км от криволичещи пътеки през полета и гори, по хребети и езера, над хълмове и тревни площи на красивия регион Allgäu в Германия. Феновете, които са го пропуснали, могат да го гледат на YouTube канала на Fjällräven .
Оригиналната концепция на преходите Fjällräven Classic е лансирана през 2005 г. с цел да насърчи повече хора да пътуват в шведските планини. С течение на годините това се развива до събитие, в което всяка година взимат участие над 2000 от цял свят, прекосявайки 110-километровата отсечка на Kungsleden от Nikkaluokta до Abisko с всичко необходимо в една раница на гърба си. Събитието се разраства бързо - концепцията на Fjällräven Classic също.
 
Само няколко години по-късно събитието се разраства, от Швеция до Дания, след това до САЩ през 2016 г. През 2017 г. Fjällräven Classic вече се провежда на четири различни места по света, когато към Швеция, Дания и САЩ се присъединява Хонконг.
За 2020 г. Fjällräven си постави за цел да развие допълнително Fjällräven Classic , провеждайки го в повече страни и континенти от всякога досега с допълнителни събития, планирани за Германия, Великобритания, Китай и Южна Корея. Марката получи невероятна обратна връзка от световната трекинг общност и билетите бяха разпродадени бързо.
Но 2020 г. се оказа особено сложна година в много отношения и с голяма тъга Fjällräven трябваше да отмени събитията в Германия, Дания, Великобритания, САЩ, Китай и Швеция поради пандемията  от Covid-19. В този момент е необходимо творческо решение, което да даде възможност на хората да се наслаждават на красивите пейзажи на Fjällräven Classic.
Поради тази причина Fjällräven създаде уникална дигитална поредица от онлайн трекинг събития, за да внесе поне малко от изживяването на Fjällräven Classic в живота на хората, където и да се намират.
Вторият епизод е планиран за 1-4 юли 2020 г., с начален час отново 13:00 ч. местно време за българските зрители (12:00 ч. CET), и ще отведе почитатели на походите от целия свят на дигитално пътуване в Дания, на поход от 75 км през тревисти хълмове, тъмни гори и по протежение на бреговата ивица.
Така че вземете компютъра си, опаковайте раницата си и се настройте за уникално трекинг преживяване, донесено директно във вашия дом от екипа на Fjällräven Classic.
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах