сп. National Geographic - Юли 2020
National Geographic KIDS - Юли 2020

Шведската марка Fjällräven представя нови Kånken дизайни за пролет-лято 2020

28.2.2020 г.

Семейство Kånken пораства с още два дизайна през идния пролетно-летен сезон. Нови модели чанта за през рамо и чанта за кръст Kånken ще са достъпни в България през месец март!

Част от секундата. Това е времето, необходимо, за да разпознаете раница Kånken (Конкен), която ви подминава на нечий гръб. Толкова е лесно да се забележи - в края на краищата има само един Kånken, дори да е с различни форми и размери. През годините са разработвани нови версии на този емблематичен продукт, появяват се все повече цветове, включени са допълнителни материали - но всяка една раница Kånken има същия прост, вечен дизайн, който е обичан от всички, още от лансирането й през 1978 г. За сезон пролет-лято 2020 марката Fjällräven (Фиелревен) продължава да развива своя емблематичен продукт – Kånken, добавяйки двама нови членове: Kånken Totepack и Kånken Hip Pack.

Kånken: От ученическа чанта до световен пътешественик

От създаването на Kånken през 1978 г. той пътува от Örnsköldsvik в северна Швеция до всяко кътче на света и това, което започва като функционална ученическа чанта, бързо се превръща в любим избор за пътешествия за хора от всички възрасти. Естествено, семейството на Kånken се разраства през годините. И въпреки че всеки нов член е уникален по отношение на личността и характера, всички те са Kånkens. Опростена, функционална, забавна. Такава е линията Kånken. През този сезон Fjällräven с радост посреща нови братя и сестри в семейството.
 
Kånken Totepack, просторната чанта за рамо, която благодарение на каишките си всъщност е две чанти в една - може да се носи през рамото, когато хващате автобуса през града, или като раница, когато скачате на мотора си и се нуждаете от пълна свобода на движение. Изглежда почти напълно като класическият Kånken - и естествено удобната подложка за седалката е включена и тук, така че винаги сте готови за спонтанен излет или почивка в парка. В допълнение към това, Kånken Totepack има и сигурно отделение за 13-инчов лаптоп, така че можете да вземете офиса си със себе си, където и да отидете. Чантата има отвор с цип в горната част, а от външната страна има предния джоб, типичен за всяка раница Kånken, точно под емблематичното кръгло лого.
 
 
Другият новодошъл, Kånken Hip Pack, ви предлага перфектния начин да носите вашите ценни вещи. Слагайте я на кръста и излизайте навън! Няма по-лесен начин от това, да вземете всичко важно наведнъж. От вътрешната страна, чантата за кръст има отделен джоб и ключодържател, а от външната страна - два джоба с цип, за да са достъпни нещата, които ползвате най-често. Kånken Hip Pack е направена от същия издръжлив Vinylon F като оригиналната Kånken раница и има същото емблематично лого – онова, което можете да разпознаете само за части от секундата.
Освен тези две нови попълнения, класическият Kånken, както и Kånken Sling вече се предлагат в нови цветове.
 
Всяка раница или чанта има своя индивидуалност, и всяка една е нетърпелива да тръгне на нови приключения! Открийте продуктите на Fjällräven в магазина на марката в The Mall, ниво Партер или на www.fjallraven-shop.bg

 

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах