сп. National Geographic - Септември 2020
National Geographic KIDS - Септември 2020

Намери време за това, което прави душата ти щастлива!

14.12.2019 г.

Зимната планина Ви очаква

Щастието не може да бъде описано, но може да бъде познато. Щастливи сме по различен начин, но планината дава това усещане за безвремие и вечност, което може да ни зареди със сили. В планината можете да се разхождате със снегоходки, да карате ски и сноуборд, да се забавлявате с децата в снега и дори да се ожените J.

Ски зона Добринище няма да Ви изненада със свръх модерни съоръжения, но ще Ви дари с истинска природа, с естествен сняг, с удоволствието да карате ски по писта като масло без опасно струпване на хора, с вълнуващ танц между дърветата на старата гора, с приятелство.

Забележителното на Добринище е съчетанието на балнеотерапии с активен спорт и зимна ваканция.

Безбог - любов от пръв поглед

Дори само една нощ на хижа Безбог ще Ви е достатъчна, за да се уверите, че тук всички дишат като един организъм. Изгреви и залези, белоснежни дни и простичък ритъм на живота , приятелство и любов, тишина…,почивка… , ЩАСТЛИВА ДУША. Какво му трябва на човека- ВРЕМЕ за себе си, за хората които обича, без излишна суета.

Добре е да знаете

Седалковият лифт от хижа Гоце Делчев изкачва туристите до хижа Безбог за 27 минути. Работното време на лифта е от 8:30 до 16:15ч. Последно качване от хижа Гоце Делчев в 15:45ч. Последно слизане от хижа Безбог в 16:15ч. В ски гардероба до начална станция на лифта можете да наемете пълно ски и сноуборд оборудване от най-малките до най-големите номера на изгодни цени.

Хотел „Добринище“- семейна препоръка

Добре уреден, топъл и гостоприемен, хотелът е подходящ избор за семейства с деца, за скиори и възрастни туристи. Удобствата включват:  рецепция, асансьор, безплатен обществен паркинг, лоби бар, ресторант- градина със 100 места, механа с 200 места и жива музика, релакс зона с джакузи и сауна. Хотелът е на 5 минути от Балнеолечебницата и на 10 от откритите минерални басейни.

Хижа Гоце Делчев- джакузи след спортните активности

Малка, кокетна и любима- хижата, в която ще се чувствате страхотно с приятели и семейството си. Стаите са напълно обновени. В столовата се предлага вкусна храна. Мястото отдавана е признато от специалистите като подходящо за климатотерапия и закаляване на организма през зимата. Лечебният боров въздух е препоръчван за профилактика на заболявания на горните дихателни пътища и за прочистване на белите дробове.

Резервирайте своята зимна ваканция!

Комплекс Добринище включва хотел „Добринище“ и хижите Гоце Делчeв и Безбог. Резервациите се осъществяват от рецепцията на хотел “Добринище“.

Предлагат се изгоди 4-днвени пакети с нощувка, закуска, вечеря и лифт карта чрез партньора ВИП Оферта.

Телефон: 074472120, e-mail: hoteldobrinishte@yahoo.com 

www.hoteldobrinishte.com

Ски зона Добринище

Седалков лифт

До Ски зона Добринище се стига по 12-километров асфалтов път от гр. Добринище до хижа Гоце Делчев. От хижа Гоце Делчев започва седалкова въжена линия.

Долната станция на лифта е на 1485 м н. в.

Междинната станция е на 1894 м н. в., а горната - на 2227 м н. в., до хижа Безбог. Лифтът преодолява денивелация от 742 м за 27 мин. (първи участък - 13 мин., втори участък - 14 мин.).Капацитет- 500 души на час.  

Детската писта

В близост е до хижа Гоце Делчев.  Тя е слънчева и заветна. Обслужва се от два нови влека. В близост има ски гардероб и чайна с топло обедно меню.

Ски писта Безбог

Дължина 5 км. и денивелация от 826м.
Започва от подножието на връх Безбог и се разгръща в борова гора, така че няма рискове за изгубване и излизане извън трасето. Всички стръмни участъци се заобикалят  от красив ски път.

 

Добринище Ви очаква!

 

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах