сп. National Geographic - Април 2020
National Geographic KIDS - Април 2020

Седмо издание на Rakia & Spirits Fest 2019

28.11.2019 г.

Седмото издание на Rakia & Spirits Fest 2019 ще се проведе на 29 и 30 ноември в НДК, зала 7 , етаж 5 от 14:00 до 21:00.

Rakia & Spirits Fest 2019 ще събере над 300 вида ракии и спиртни напитки от Балканите и света. Ще могат да се дегустират многообразие от отлежали сливовици и други ракии от съседна Сърбия, най-доброто от дестилерия Тиквеш от Северна Македония, гръцко ципуро и узо, а специалисти на турското раки ще демонстрират с аптекарска точност пропорциите на лед, вода и раки. Ракия от пъпеш, тиква и фурми са само част от плодовото разнообразието, което ще видите на фестивала.

Най-престижното събитие на балканските напитки у нас привлича все повече почитатели от България и чужбина. На фестивала ще присъстват официални гости от посолствата на Косово, Грузия, Турция и Испания.

На щандовете, които ще предлагат разнообразие от напитки, посетителите ще бъдат посрещани от експерти и професионалисти в бранша. Не само тези, които идват за първи път на Rakia & Spirits Fest 2019, но и редовните посетители ще бъдат изненадани от големия избор и разнообразия от напитки.

Посетителите на Rakia & Spirits Fest 2019 ще могат да се насладят на хранителна зона с гурме специалитети, сочни меса и традиционни наши и балкански мезета. Осигурена е и търговска зона от фирма Меик 98 с цени на производители за всеки, решил да зарадва близки и приятели с качествени и оригинални напитки за предстоящите празници.

Авторски ракия-коктейли за дамите и любителите на неочакваните вкусове  ще се приготвят на място от талантливите бармани от Herbarium Cocktails. Ще  се предлага и греяна ракия, а за доброто настроение на фестивала ще се погрижат музикантите от Echoo Balkan Samba. Те ще забавляват посетителите тази година и през двата дни на фестивала на 29.11 от 18,00 часа, на 30.11 от 15,00 часа.

В ролята на Rakia Hunters ще влязат посетителите на феста, търсейки, дегустирайки и гласувайки за “Най-добрата ракия” на Rakia & Spirits Fest 2019.

Билетите за Rakia & Spirits Fest 2019 са: 

Еднодневен билет - 20 лв.

- дегустация на над 300 вида ракии и спиртни напитки

- 3 бр. токена за ексклузивни напитки

- стъклена брандирана дегустационна чаша

- вода

 

Двудневен билет - 30 лв.

- дегустация на над 300 вида ракии  и спиртни напитки

- 5 бр. токена за ексклузивни напитки

- стъклена брандирана дегустационна чаша

- вода

 

ВИП билет - 45 лв.

- двудневен вход

- брандирана фестивална чанта

- брандирана фестивална тениска

- безплатна дегустация на над 300 вида ракии и спиртни напитки

- 5 бр. токена за екслклузивни напитки

- стъклена брандирана дегустационна чаша

- вода

 

Билетите за Rakia & Spirits Fest 2019 ще могат да се купят в НДК по време на самото събитие или он-лайн от Ивентим:  http://tiny.cc/rakiafest  

На касите на фестивала ще се продават допълнителни токени за премиум напитки. 

Допълнителна информация за Rakia & Spirits Fest 2019  ще намерите на официалната ни Фейсбук страница: https://www.facebook.com/RakiaandSpiritsFest/

 За повече информация може да пишете на електронен адрес: expoteamltd@gmail.com

Всички алкохолни напитки, които се предлагат на фестивала са достъпни само за пълнолетни лица над 18 години. Организаторите, производители и официалните представители на марките апелират да се консумира отговорно и с мярка!

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах