сп. National Geographic - Октомври 2020
National Geographic KIDS - Октомври 2020

Шведската марка Fjällräven представи колекция есен-зима за първи път в България

1.10.2019 г.

Плавно преминаваме към есенно време, зимата пък се крие зад ъгъла. Шведската марка Fjällräven (Фиелравен) обаче не се страхува от студа и по-кратките дни, а направо обича есенно-зимния сезон! Брандът с емблематичното кръгло лого с червена лисичка наскоро представи за първи път в България своята пълна колекция есен-зима.

Продуктите бяха представени на специално събитие в магазина на марката в софийския The Mall. Този сезон шведската арктическа лисица цели да създаде истински мост между градския и планинарския стил. Изхождайки от желанието на своите верни клиенти по света, Fjällräven претвори своите ключови линии като Singi, Greenland, Övik и Kiruna, за да са достоен спътник във всякакви климатични условия. Освен за разнообразни условия, продуктите са изработени от „по-зелени“, устойчиви и природосъобразни материали. Дори раниците и чантите на марката се доближават още повече до природата, с нови серии, създадени от рециклирана вълна.

Fjällräven непрестанно разширява използването на материали от етично и устойчиво производство в цялата си гама продукти. Това си личи особено много в линията Greenland, с продукти като Greenland Re-Wool Jacket, което е символ на функционалност в комбинация с неповторим стил, неподвластен на времето и тенденциите.

В тази и другите линии на марката, високите стандарти за устойчивост на Fjällräven са както винаги на лице: всички нови артикули G-1000 са направени с помощта на по-природосъобразната версия на тази високо функционална и адаптивна материя, от органичен памук и рециклиран полиестер. В допълнение Fjällräven включва най-функционалния природен материал - вълната - в повече продукти от всякога. Fjällräven Re-Wool, рециклираната вълна на марката, произведена в Италия, вече не е само в ризи и пуловери, а се използва добре в якета, парки, жилетки и дори раници.

Колекцията за есен-зима 2019 се отличава едновременно с изчистен дизайн и трайни, функционални материали. Тази комбинация може да отведе всеки от разходка в града до трекинг в природата, осигурявайки пълен комфорт във всяка среда!

Ясно е също, че надеждните естествени материали, придобити от етично и устойчиво производство, са бъдещето на Fjällräven. По този начин шведският бранд може да гарантира, че природата завинаги ще бъде негов приоритет.

Открийте колекцията за есен-зима 2019 в магазина на Fjällräven в The Mall, Ниво Партер или онлайн на www.fjallraven-shop.bg

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах