сп. National Geographic - Октомври 2020
National Geographic KIDS - Октомври 2020

Приключения на открито с FJÄLLRÄVEN

8.5.2019 г.

Разнообразие от раници за летни приключения

В града или сред дивата природа, продуктите на Fjällräven (Фиелревен) винаги са били насочени към това да направят преживяванията на открито по-приятни и по-удобни. Това важи както за колекциите панталони и раници за трекинг, така и за екипировката за планински преходи, и разбира се – за класическите продукти на марката, подходящи за всеки ден. Защото философията на Fjällräven е, че всеки досег с природата – независимо от това къде и кога – трябва да бъде ценен. А някои приключения са дори по-близо, отколкото си мислите…

Изцяло нова колекция

За разлика от трекинг раниците, които имат специфична функция и цел, ежедневните раници трябва да бъдат мултифункционални и наистина гъвкави. Те трябва да изглеждат страхотно в града, да пренасят това, което ви трябва на открито, да имат място за вашето спортно оборудване или продукти за пикник – или и за двете. Ето защо Fjällräven пусна изцяло нова линия раници. Новата серия Ulvö е проектирана специално с цел да изпълнява повече от една функция. Колекцията включва раница тип roll-top, чанта за кръста и многофункционална раница среден размер. Те се изработват с най-новия материал на Fjällräven: Bergshell, ултрастабилна, водоустойчива материя, която освен това е изключително резистентна на прокъсване и износване.

Чувствате се вдъхновени за приключения? Намерете всички колекции на марката в новооткрития магазин в The Mall, Ниво партер, бул. „Цариградско шосе“ 115.

Повече за Fjällräven

 През 1960 г. Оке Нордин основава FJÄLLRÄVEN в мазето си в град Йорншьолдсвик в северната част на Швеция. Днес вечният, функционален и издръжлив дизайн на продуктите на компанията се радва на глобално присъствие и може да се намери в над 30 държави. Продуктовата гама на FJÄLLRÄVEN включва облекла и аксесоари за дейности на открито за мъже и жени, както и раници, палатки и спални чували. Сред приоритетите на FJÄLLRÄVEN са отговорното поведение към хората, животните и природата, и повишаване на обществения интерес към прекарване на повече време на открито. Компанията е инициатор на две популярни събития на открито – FJÄLLRÄVEN Classic и FJÄLLRÄVEN Polar, които привличат хиляди участници всяка година.

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах