сп. National Geographic - Октомври 2020
National Geographic KIDS - Октомври 2020

Клуб Малки Откриватели 2019

25.4.2019 г.

Настъпи любимото време от годината на всички любознателни деца – турнето на National Geographic Kids 2019!

За пета поредна година, любимото списание на децата събира най-любознателните малчугани в Клуб “Малки Откриватели”. За първи път, обаче, игрите и интересите на децата ще бъдат насочени към голямата тема - Опазването на природата и нашата планета!

Разделно събиране на отпадъци, съвети за екосъобразен начин на живот, как да се грижим за природата, как да рециклираме, защо да рециклираме, ЗАЩО да сме ЕКО - всички тези елементи ще съпътстват тазгодишното турне на National Geographic Kids, защото е важно децата от малки да знаят, че планетата ни е една и е за всички! Обединяващият елемент тази година е четирилистна детелина - символ на природата, която ние от екипа на NGKids, вярваме че ще бъде наш дом още милиони години напред. Това е отговорност на нас и нашите деца, а заедно с National Geographic Kids, тази отговорност се превръща в празник.

Мотото ни продължава да бъде „Учи, забавлявайки се” , така че забавата ще е налице и няма да спира. Очакваме ви, за да играем, да се забавляваме, да танцуваме и докато правим заедно с теб всичко това, да се разделим обогатени с познанието, че нашият свят е в нашите и в твоите ръце, и всички ние имаме силата да го направим по-добро място за живеене и игри.

Турнето ще мине през големите градове на България, като преди лятото ще бъдем позиционирани в централни градски части:

• 11 май,Варна

• 24 май, Пловдив

• 26 май, Бургас

• 1 юни, София

В пика на лятото турнето продължава и в крайбрежните зони на най-големите морски градове:

15 август, Варна

17 август, Бургас

В София ще се върнем на 15 септември в Южния парк, а тържественият финал ще бъде във Велико Търново, на 22 септември, когато всички честваме обявяването на Независимостта на България.

Турнето се провежда с генералното партньорство на Банка ДСК и многобройните ни партньори, които ежегодно подкрепят проекта – GSK, Vivacom, Арома, БиоГая, LC Waikiki, Книгомания, DM, Техно-Меджик Ленд, Lilly, Carroten, FOX.

Екипът на NG KIDS ви очаква! Заедно с вас, да се преборим с опазването на природата и нашата планета - ЗАЩОТО Я ОБИЧАМЕ ТАКАВА КАКВАТО Е!

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах