сп. National Geographic - Октомври 2020
National Geographic KIDS - Октомври 2020

Vino e Arte

26.2.2019 г.

Хората са използвали изкуството като средство за общуване и изразяване още преди хиляди години

To винaги e имaлo пoтeнциaлa дa ни ocвoбoди oт cтpeca и нaпpeжeниeтo, да ни вдъхне увереност и да ни пренесе в различни светове. Доказано е, че рисуването минимализира тревожността и повдига настроението.

Чрез картините можем да изразим радост, тревога, разочарование, отчаяние и любов. Чрез рисуването можем да се освободим от натрупалия се гняв, да си осигурим чувството за спокойствие, да се сдобием с нови умения, които да ни карат да сме горди със себе си.

Vino e Arte e събитие за изкуство, вино и релакс чрез рисуване! На 28 февруари от 19 часа в Gallery 2.0 ще можете да се потопите в света на френския художник Андре Дерен. Творбата, която ще ви вдъхнови да разгърнете потенциала си, е Big Ben, 1906 г., изпълнена с маслени бои върху платно (а вие ще работите с акрилни бои върху платно). Картината е с ярък колорит, характерно за фувистите, а техниката ще бъде демонстрирана на събитието.

За да запазите своето място се обадете на телефон 0883524843, а за повече информация посетете https://www.facebook.com/events/542449396241893/

 

 

 

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах