сп. National Geographic - Октомври 2020
National Geographic KIDS - Октомври 2020

Паспорт за Дъфтаун

19.11.2018 г.

Glenfiddich кани всички свои почитатели, в периода 23 ноември – 8 декември, да участват в томбола за пътешествие в Шотландия.

Точно когато ден след  ден зимата пристъпва в дните ни,  National Geographic и Glenfiddich  се обръщат към своите приятели, за да ги поканят на поредица уютни вечери в най-класните вечерни заведения в столицата, където на място харизматичен посланик на уиски бранда ще поведе желаещите на вълнуващо пътешествие в ароматния свят на класическата напитка, с дъх на мед и специална селекция есенни плодове….

А любознателните ще научат за началото на всичко в далечната 1886 г., когато Уилям Грант взима смелото решение да построи дестилерия в Шотландия, „Долината на Елените” (Glenfiddich) … и оттук тръгва името, което  завинаги ще остане в уиски историята  - Glenfiddich.  От този  момент, всяка изминаваща година дава своя отпечатък, за да бъдат сътворени уникални разновидности сингъл малц уискита и днес да можем да кажем, че  Glenfiddich е най—награждаваното сингъл малц уиски в в цял свят.

Специалните бъчви придават вкус и аромат на напитката и затова създателите на бранда решават Glenfiddich да бъде една от  малкото дестилерии в света, която има собствени бъчвари. И тук някъде започва голямото предизвикателство на организаторите към всички почитатели на вълшебната напитка, в периода 23 ноември – 8 декември, да получат своите Паспорти за Дъфтаун на мястото на събитията, за да участват в томбола за пътешествие, което ще запомнят завинаги – в Шотландия, в Дъфтаун, в Долината на Елените….там където приказката  започва. 

Bar Sputnic – 23.11.2018,

Bar Public – 24.11.2018,

One More Bar – 30.11.2018,

Bar Switch – 01.12.2018,

Bar Memento – 07.12.2018,

Bar Caldo – 08.12.2018

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах