сп. National Geographic - Октомври 2020
National Geographic KIDS - Октомври 2020

Лято в Пирин

2.7.2018 г.

 Живей активно, усещай дъха на планината, бъди творец на своя живот всеки ден!

Ежедневието спира енергията в тялото ни със своя монотонен ритъм. Ако усещате тъга или неудовлетвореност, причината за това може да бъде липсата на предизвикателства както за ума, така и за чувствата, и тялото. Най-лесната стъпка в правилната посока е да спрем да консумираме наготово храната, емоциите, правилата...Можем да предизвикаме сетивата си с непознати гледки, тялото си- с нови изпитания, любовта си- с тишина и природа!
Добринище Ви очаква!

Излезте на пикник сред природата
Не е трудно, но изисква време, свобода и воля срещу задушаващата прегръдка на удобствата, телефона, телевизора, интернета.  Още- необходимо е ЗНАНИЕ за подходящите места, ДВИЖЕНИЕ по неравен терен, ОТГОВОРНОСТ към  природата, кулинарни умения и добра компания. 

Изберете хижа Гоце Делчев, която е на 12км. от град Добринище! Тя е заобиколена от гори и пъстри поляни с лечебни растения за всяка билкова аптека. Разполага с удобни стаи, столова, тераса и BBQ. Мястото отдавна е определено като подходящо за климатотерапия на хора, страдащи от проблеми на горните дихателни пътища. Многобройни възможности за пикник има в местността Мочарата и по пътя за местността Изворите. 

Изпитайте своята издръжливост
Планинското лято в Пирин е с продължителност  до 15 септември. С ясни цели и верни другари, с добра физическа подготовка, разумност и не на последно място- с уважение към природата,  можете да достигнете върхове.

Хижа Безбог е в сърцето на Пирин и основна база за много маршрути. Чиста и спретната, тя предлага настаняване в стаи от различен тип- двойни стаи със собствена баня, четворни стаи, туристическа спалня и дори младоженски апартамент.  

Върховете: Безбог, Полежан, Газей, Десилица, Стражите, Каймакчал, Каменица, Джангал, Джано, Сиврия и още: Кременските езера, Тевно езеро, Самодивските езера, Дамата с кока и др. – могат да бъдат част от вълнуваща творческа  програма, обогатяваща Вашата колекция от незабравими спомени. Естествено- имаме и своя „Безбожки тест“- изпитание на любовта, при което само за няколко дни, можете да разберете дали човека до теб е в хармония с теб! 

Комбинирана програма с плаж, минерален басейн и планина- това е хотел „Добринище“.

Най-добри цени за настаняване, лятна тераса- бирария, лятно меню, риба и домашни десерти- предложението е изкушаващо

Полезно!
Лифтът от хижа Гоце Делчев до хижа Безбог работи всеки ден от 8:00ч. до 16:30ч.


Резервирай нощувка на най-добри цени в хотел „Добринище“, хижа Гоце Делчев и хижа Безбог тук . 

За информация и резервации:
Тел. 07447 21 20 
e-mail: hoteldobrinishte@yahoo.com

  

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах