сп. National Geographic - Октомври 2020
National Geographic KIDS - Октомври 2020

ИЗКУСТВОТО НА КАФЕТО

6.6.2018 г.

Изкуство е да създаваш чудесно на вкус кафе. А ние сме все по-внимателни и взискателни в избора си на вкусовете, които да отворят сетивата ни за новия ден. NESCAFÉ® Dolce Gusto® ни предлагат 3 нови изключителни вкуса, които навярно ще се превърнат в предпочитаната напитка сутрин.

Капсулите NESCAFÉ® Dolce Gusto® са създадени да осигурят високо качество във всяка глътка. Новите вкусове на марката са нещо повече от напитка. Те са кафе изживяване, което предлагаме да опитате.

Перуанската Арабика PERÚ CAJAMARCA ESPRESSO на Nescafe Dolce Gusto е новото наситено тероарно късо кафе от 100% Арабика, с уникални ароматни нотки. Идва от планинските райони Кахамарка и се отглежда според обичаите "Minga", основани на взаимна помощ и уважение.

Висококачественото дълго кафе от 100% Арабика COLOMBIA SIERRA NEVADA LUNGO е с ароматни нотки на печен бадем, индийско орехче и ечемик. Името само го издава - еспресото е от Сиера Невада, където потомците на племената "Tayrona" отглеждат кафе според традициите им.

Нежното еспресо HONDURAS CORQUIN ESPRESSO, с ароматни нотки на тъмен шоколад, мед и малц, ще ни зареди с достатъчно жизненост и ще ни накара отново да се влюбим в живота.

Опитайте ги и изберете своя вкус!

https://www.dolce-gusto.bg/

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах