сп. National Geographic - Октомври 2020
National Geographic KIDS - Октомври 2020

Усмихни се на лятото

15.6.2017 г.

С ОН КЛИНИК - София, Варна, Бургас, а вече и в Пловдив - мъжката потентност не зависи от възрастта.

Около половината от мъжете над 50 години са с чести или постоянни проблеми с потентността, а едва 10% от тях се обръщат за помощ към специалист. И за това си има обяснение – мъжът приема, че загубата на сексуалност е нормален ефект на възрастта и нищо не може да се направи.

Практиката обаче показва друго: 98% от мъжете, преминали курс на лечение в ОН КЛИНИК, са възстановили напълно сексуалните си възможности и отново се чувстват уверени.

При повтарящи се проблеми повечето мъже пристъпват към самолечение посредством закупени от аптеката или през интернет стимуланти. Тези стимуланти временно дават резултат, но могат и да съсипят сексуалния живот в бъдеще, защото „мъжката слабост” в много случаи е само следствие на по-сериозен здравословен проблем и лечението й изисква индивидуален подход.

Много са причините за нарушена сексуална функция. Както знаем, с възрастта се установят различни хронични заболявания, които налагат ежедневен прием на лекарства. При редица медикаменти като страничен ефект се регистрира временна загуба на мъжката потентност.

Съществуват обаче и по-сериозни причини – диабет, депресия, силен стрес или хормонален дисбаланс.

Нарушената ерекция е маркер и за започващи проблеми със сърдечно-съдовата дейност. Затова, ако наблюдавате у себе си отслабване на потентността, консултирайте с уролог на ОН КЛИНИК своевременно.

Всеки пациент преминава общо урологично изследване със специализирана апаратура. Лечението е комбинирано и напълно съобразено с физиологията и здравословното състояние на мъжа като категорично възстановява сексуалните му възможности.

     Повече информация на: www.onclinic-bg.com

Запишете час за консултация на тел. 0700 119 19, +359 885 488 088.

 

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах