сп. National Geographic - Октомври 2020
National Geographic KIDS - Октомври 2020

Банка Пиреос България в подкрепа на фестивала Rock In The Wine Valley

7.6.2017 г.

За поредна година почитателите на рок музиката ще могат да се насладят на любимите си изпълнители на фестивала Rock In The Wine Valley, който ще се проведе в с. Могилово на 9, 10 и 11 юни 2017 г.

Като част от дългогодишната политика на Банка Пиреос да подкрепя и популяризира различни инициативи в страната, финансовата институция се включва активно като официален партньор и спонсор в подготовката и реализирането на тазгодишния рок фестивал Rock In The Wine Valley, както и в предварителния конкурс Piraeus Battle of the bands – конкурс за млади рок изпълнители.

Инициативата за подкрепа на събитието е продължение на позиционирането и утвърждаването на Банката като иновативна и модерна финансова институция, следваща духа на новите поколения.

За улеснение на всички посетители на събитието организаторите Bulgarian Live Music в партньорство с Мидалидаре и Банка Пиреос създадоха специални предплатени карти, чрез които ще се извършват всички плащания на територията на фестивала. Банката ще осигури седем каси, разположени в три пункта за продажби, където, също така, могат и да бъдат зареждани вече закупените карти. Всички заведения за хранене, барове и магазини на територията на събитието ще бъдат оборудвани със специални ПОС терминали.

Целта на предоставените карти е бързо, лесно и удобно плащане за всички присъстващи на фестивала. Създаденият от организаторите на събитието модел за плащане само с банкови карти цели моментално извършване на всички разплащания за храни и напитки, за да се избегнат опашките и недоволството от страна на феновете. По този начин рок почитателите няма да се притесняват за съхранение на своите пари в брой, а след края на фестивала, обратно на касите на банката, ще могат да получат неизползваната от тях сума като представят на обслужващия служител своята предплатена карта от Банка Пиреос.

Всеки посетител ще има възможност да закупи предплатена безконтактна карта от касиерските бюра на банката на територията на събитието, като картите ще са единственото платежно средство по време на фестивала.

Организаторите на Каварна Рок Фест за 2013-2015 г. Bulgarian Live Music в партньорство с Мидалидаре планират да срещнат качествената музика и добрите вина на тазгодишния фестивал, на който ще участват както вече утвърдени имена на световни рок групи, така и млади таланти, успешно преминали предварителна селекция в Piraeus Battle of the bands.

На мястото на събитието ще са обособени места за палатки, кемпери и каравани, а тези, които предпочитат хотелския уют, могат да нощуват в гр. Стара Загора.

Повече информация за рок фестивала, картите за разплащане и възможностите за настаняване можете да откриете на www.piraeusbank.bg и midalidare.bg/home.php

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах