сп. National Geographic - Май 2020
National Geographic KIDS - Май 2020

Кирил Николов-Дизела спечели вертикалния маратон Men’s Health Тоwer Run 2017

15.5.2017 г.

На 14 май най-голямото мъжко списание Men’s Health проведе своя първи вертикален маратон в двете кули на Sopharma Business Towers. В най-вълнуващото спортно състезание на годината, осъществено със специалната подкрепа на аdidas, се включиха над 130 участника, които трябваше да преодолеят 40 етажа и общо 800 стъпала по трудния път към финала.

Най-доброто време при мъжете беше постигнато от Кирил Николов – Дизела, който финишира за рекордните 8 минути и 21 секунди.

Победителят получи парична награда 500 лв., спортни обувки аdidas, комплект козметика Denim и карта от фитнес Атлетик.

Първото място при жените спечели олимпийската състезателка и една от най-добрите в бягането на дълги разстояния у нас Антония Григорова с впечатляващите 10 минути и 3 секунди. Тя също си тръгна с парична премия 500 лв., спортни обувки аdidas, карта от фитнес Атлетик и козметичен комплект Wash & Go.

Победителите в категориите "Най-млад" и "Най-зрял" участник бяха наградени с комплекти от Denim и Wash & Go. Първите 50 финиширали получиха шапки и спортни бутилки от adidas, а всеки състезател си тръгна със специална тениска на събитието и подаръци от Wash & Go и Denim.

Окуражавани от водещия Теодор Койчинов, участниците в Men’s Health Tower Run загряваха за състезанието със създадени специално за целта от инструкторите на фитнес Атлетик кратки програми.

Бегачите и гостите на фестивалната зона получиха подаръци и комплименти от марките Titania и козметика oт Catris.

Men's Health Tower Run 2017 се осъществи с генералното партньорство на аdidas и спортните обувки РureBOOST и с подкрепата на Sopharma Business Towers, Run.bg, Denim, Wash & Go и фитнес Атлетик. Медийни партньори на събитието бяха БГ Радио и Метрореклама.

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах