сп. National Geographic - Октомври 2020
National Geographic KIDS - Октомври 2020

Култовият филмов клуб на Jameson Irish Whiskey представя: „Мълчанието на агнетата“

15.5.2017 г.

На 19 май в 20:00 ч. в NU BOYANA FILM STUDIOS ще се проведе четвъртото издание на култовия филмов клуб на Jameson Irish Whiskey. Един легендарен филм, издигнат в абсолютен култ от милиони в целия свят, буквално ще оживее пред зрителите.

Гостите на прожекцията на незабравимия шедьовър „Мълчанието на агнетата“, носител на 5 награди Оскар,  ще бъдат потопени в атмосферата на потресаващия разказ на Томас Харис, а сцени от филма ще бъдат претворени на живо от специален актьорски екип в синхрон със случващото се на екрана.

Интерактивната кино вечер е една от най-впечатляващите световни кино инициативи, в която образите от екрана се пренасят между зрителите, култовите сцени се случват на живо, а цялостното усещане е за присъствие по време на снимките на филма.

Да изживееш Jameson Cult Film Club е много повече от спомен. Култовата прожекция е безапелационна в своята отдаденост на епохата и атмосферата на избрания филм.

Последното издание на Jameson Cult Film Club пренесе киноманите в дълбините на гангстерския свят на Куентин Тарантино с прожекцията на „Криминале“. Десетки образи бяха пресъздадени от млади български актьори с шеметна хореография и визуално разтърсваща сценография.

Емблематичният „Мълчанието на агнетата“ е един от най-прочутите психотрилъри в историята на киното. Това е третият филм, който успява да спечели "5-те големи" награди Оскар - награда за най-добър филм, най-добър актьор за сър Антъни Хопкинс в ролята на канибала Ханибал Лектър, най-добра актриса за превъзходното изпълнение на Джоди Фостър и награди за режисура и за сценарий.

Изключително любопитен е фактът, че Антъни Хопкинс печели Оскар, присъствайки само 27 минути на екрана.

Jamеson Cult Film Club ще посрещне зрителите в петък от 20:00 ч. в NU BOYANA FILM STUDIOS. Зрителите трябва да се подготвят за изключително зрелище, част от което ще бъдат самите те.

Знаем, че сте гледали филма. Време е да усетите какво е да си част от него!

За повече информация и начините да се сдобиете със специална покана, следете: https://web.facebook.com/events/1811727052479110/

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах