сп. National Geographic - Август 2020
National Geographic KIDS - Август 2020

Renault България стартира конкурс за детска рисунка

30.1.2017 г.

Конкурсът се провежда под мотото "Безопасност и мобилност за всички" и е част от стратегията на Renault да участва и подкрепя ранното обучение по пътна безопасност, опазването на околната среда и грижата за нея.

В конкурса могат да се включат всички ученици от първи до пети клас, разделени в две възрастови групи. Най-малките (I-ви и II-ри клас) рисуват на тема “Как пътувам до училище“, а по-големите от III-ти и IV-ти клас участват с рисунки на тема „Как ще се придвижваме след 100 години“.

Целта е учителите да използват създадените помагала за обучение на учениците още от ранна възраст в отговорно отношение към околната среда и правилата за безопасност на движението. Чрез интересни игри децата се научават да се чувстват сигурни на пътя като пълноправни участници в движението.

Отбор от три деца подготвя рисунките по зададените теми и ги изпраща в срок до 30 април 2017 г. На следващия етап представително жури ще избере три отбора победители, които ще бъдат наградени на специално организирана церемония в Детски научен център „Музейко“.

Повече информация се съдържа на уебсайта на програмата http://safetyforall-bg.com/, където могат да бъдат свалени и приложенията.

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах