сп. National Geographic - Февруари 2021
National Geographic KIDS - Февруари 2021
Победителите ще спечелят камери GoPro HERO 8 и участие в календар за 2021 г.
През 2016 година в конкурса участваха рекорден брой фотографии. Подадените заявки бяха над 46 000, а в напреварата се включиха млади фотографи и читатели на списанието от САЩ и още 9 други страни: България, Китай, Египет, Германия, Индия, Индонезия, Холандия, Словения и Великобритания.
На 5 ноември в MALL of SOFIA списание National Geographic KIDS България връчи наградите на призьорите в националния етап на Международния фотографски конкурс за деца на National Geographic за 2016 година .
Ако си на възраст между 6 и 14 години, огледай се наоколо и снимай интересни гледки и обекти за някоя от категориите: "На почивка", "Невероятно, но факт!", "Дръзки изследователи", "Удивителни животни" или специалната категория "МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ В СЪРЦЕТО НА ГРАДА".
Конкурсът беше проведен в партньорство с американското издание на сп. National Geographic KIDS и 11 локални издания. Тазгодишните победители бяха избрани сред 17 500 участници от САЩ, Австралия, Нова Зеландия, България, Китай, Германия, Индонезия, Холандия, Португалия, Словения, Турция и Великобритания.
На 13 декември в литературен клуб „Перото“ в НДК списание National Geographic KIDS България връчи наградите на призьорите в националния етап на Международния фотографски конкурс за деца на National Geographic за 2015 година .
Сгради с прекрасна архитектура, бляскави светлини и загадъчни силуети...
Фотографии, изпълнени с много красота и изящество...
София, представена по неповторим начин!
Фотоконкурсът „Кулинарни пътешествия“ събра най-вкусните моменти от вашите пътувания в страната и чужбина - апетитни блюда от ресторанти по целия свят, пъстри сергии с екзотични плодове, шишчета от кобра с фъстъчен сос, сушен гущер за супа…
Списание National Geographic България, NG Channel България и ОББ връчиха първа награда на астронома от БАН Галин Борисов по време на официалното откриване на изложбата „Светът в един флаг". Изложбата, която може да бъде разгледана на Моста на влюбените до 21 октомври 2013 г., е посветена на едноименния фотографски конкурс и включва 40 от най-добрите фотографии на участниците в надпреварата.
„Светът в един флаг" - под това мото в България ще се проведе фотографски конкурс, посветен на 125-ата годишнина на Националното географско дружество. Организатори са списание National Geographic България, National Geographic Channel България и Обединена Българска Банка.
Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах