сп. National Geographic - Февруари 2021
National Geographic KIDS - Февруари 2021

National Geographic KIDS отново във Варна и Бургас

23.8.2018 г.

National Geographic KIDS отново отправи предизвикателство към всички любознателни деца по българското Черноморие, които искат да се докоснат на живо до богатото съдържание на списанието.

Организаторите от National Geographic KIDS и партньорите на събитието Банка ДСК - основен партньор, DEICHMANN, книжарници и издателство КНИГОМАНИЯ, Panadol, Fenistil, Aquafresh, LC Wikiki, Nivea, Мултивитамини Alive, Thinke Stars, училище Френе и Щура лаборатория бяха подготвили и много награди за участниците.

Игрите и заниманията в Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ бяха обединени под мотото "Учи, забавлявайки се" и бяха свързани с образователния характер на списание National Geographic KIDS - викторината "Невероятно, но факт!", познавателни игри за витамините, за насекомите и зъбките, игри, позволяващи ни да опознаем обкръжаващата ни среда, както и полезни за ежедневието ни умения – невероятния свят на обувките ни, забавната страна на химията и за какво са касичките.

Всеки участник в игрите получи индивидуален подарък от партньорите и шанса да участва в големите дневни томболи! Списание National Geographic KIDS благодари на Община Варна и Община Бургас за съдействието и на БНР за подкрепата.

Списание National Geographic KIDS благодари на Община Варна и Община Бургас за съдействието и на БНР за подкрепата.

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах