сп. National Geographic - Октомври 2020
National Geographic KIDS - Октомври 2020

Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ в Пловдив - 24 май 2016 г.

24.5.2016 г.

Второто издание на Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ в град Пловдив събра хиляди деца и родители във веселото градче на списание National Geographic KIDS.

Празничният 24 май премина под мотото "Учи, забавлявайки се". Всички игри и работилнички бяха свързани с някоя от рубриките на National Geographic KIDS  и дадоха възможност на децата и на техните родители да се докоснат на живо до богатото съдържание на списанието - викторината "Невероятно, но факт!", играта "Познай динозавъра" заедно с филмчета и холограми на древни влечуги, играта "Вярно или не", оцветяване с боички на касички-динозаври и на дървени фигурки, моделиране с глина, рисуване върху тениски, експозиция на открито, щура лаборатория, построяване на къщички с истински керамични мини тухлички... 

Домакините на Клуб МАЛКИ ОТКРИВАТЕЛИ -  списаниe National Geographic KIDS, заедно с партньорите на събитието : Банка ДСК - основен партньор, DEICHMANN, книжарници и издателство КНИГОМАНИЯ, езиков център BRITANICA, Винербергер, Тондах, Щура лаборатория и HP бяха подготвили и много награди за всички участници.

Списание National Geographic KIDS благодари на Община Пловдив за съдействието и на Радио Фемили за подкрепата.

Този сайт използва бисквитки (cookies). Ако желаете можете да научите повече тук. разбрах